Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu'nun yaptığı açıklamaya göre, belediyenin Zabıta Amirliği ekipleri, ilçe genelinde lokanta, restoran ve benzeri iş yerlerine yönelik denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerin amacı, halk sağlığını korumak ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak.
Ekipler, iş yerlerinin hijyen koşullarını kontrol ederken aynı zamanda fiyat listelerinin görünür bir şekilde asılıp asılmadığını da denetledi. Fiyat listelerinin bulunmadığı veya görünür olmadığı tespit edilen bazı iş yerlerine uyarılarda bulunuldu.
Belediye Başkanı Aydoğdu, denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ürünlere ulaşmasını sağlamak için çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.