Reeder Samsunspor takımımız, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun 37. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor A.Ş. ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzon Papara Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Reeder Samsunspor sahaya; Okan Kocuk, Lubomir Satka, Rick van Drongelen, Marc Bola, Zeki Yavru, Youssef Ait Bennasser, Olivier Ntcham, Emre Kılınç, Carlo Holse, Kingsley Schindler ve Landry Dimata ilk 11’iyle çıktı.

Maça kontrollü başlayan Reeder Samsunspor takımı, rakip kalede etkili oldu. 27. dakikada gelişen atakta Emre Kılınç’ın golüyle 1-0 öne geçtik. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda skoru koruma yoluna giden Reeder Samsunspor, 86 ve 88. dakikalarda Pedro Malheiro’nun gollerine engel olamadı ve ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. Ancak bu üstünlük uzun sürmedi. 89. dakikada Marius Mouandilmadji’nin golüyle skoru eşitledik: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Reeder Samsunspor takımı deplasmandan 1 puanla döndü.

Advert