Sunumda Bochum Technische Fachhochschule Georg Agricola (TFH) Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Tansel Doğan ve Almanya Sosyal Kaza Sigortası Enstitüsü'nden Heinz Bösel de bulundu.
Sunum öncesinde, Bochum TFH Georg Agricola Uluslararası İlişkiler Başkanı Daniela Naumann-El Kady Bochum Georg Agricola University of Applied Sciences - Technische Fachhochschule Georg Agricola (TFH) hakkında bilgi verdi. Daha sonra Geoteknik ve Uygulamalı Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Albert Daniels Taşkömürü Madenciliği ve Almanya’daki uygulamaları hakkında bir sunum yaptı.
Son olarak Proje ekibi Celal Bayar Üniversitesi'ni, Soma’yı ve yüksekokulu tanıtarak, Türkiye’de Linyit Madenciliği, Madencilikte İş Güvenliği Uygulamaları ve verilen mesleki eğitimler hakkında sunum yaptılar.







