Devecioğlu'ndan İktidar ve Muhalefete Eleştiri

Hak ve eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu; Hem İktidar Partisini hem de Muhalefet Partilerini eleştiri yağmuruna tuttu.

SİYASET 03.02.2014, 17:39 04.02.2014, 11:37 H. Eren
Devecioğlu'ndan İktidar ve Muhalefete Eleştiri
Değerli Bafralı Hemşerilerim.

 

Bir seçim dönemine daha girmiş bulunuyoruz. Bu seçimde de her seçimde olduğu gibi çok ve farklı adaylar bulunmaktadır. Elbette ki demokrasinin kuralları çeşitlilik olması herkesin kendini ve fikrini ifade edebilmesidir.

 

Seçmen olarak ta sizler adaylara bakıp seçiminizi ona göre yapacaksınız.

Bu seçimi daha önceki seçimlerden ayıran bir özellik vardır bunu unutmayınız. Bu seçim bir mahalli idare seçimi değildir, bu seçimde vereceğiniz her oy eğer sahibine verilmezse sonucunda telafi edilmesi mümkün olmayan tahribatlarla ülkenin geleceğini karartacaktır.

 

Hükümetler iyi şeyler yapmak halka hizmet etmek için seçilirler, bu nedenle iyi yapılan şeyleri eleştirmeyiz, bunları da bir lütuf olarak sunma hakları yoktur, bizler halk olarak, halkı temsilen kötü yapılan işleri tenkit etmek ve düzeltilmesini istemek zorundayız. Muhalefetin görevi budur.

 

Bugün İktidar partisinin Ülkemize yapmış olduğu tahribat kolay kolay giderilemeyeceği gibi, eğer engel olunmazsa sonunun uçurum olduğu konusunda hiç şüphe yoktur.

 

AKP’nin iktidara geldiği günden bu güne kadar yapmış olduğu icraatlardan en bilinçsiz, okuyup yazmayan gelir seviyesi en düşük, ancak dini duyguları çok yüksek olan kesim hariç hiç kimsenin memnun olduğu inancında deyilim. Tabii buna birde her devrin iktidar partisi yandaşları da vardır, bugün bu parti, yarın başka bir, onlar için omurga yoktur. Kiminle işlerini sürdürebilirlerse onu desteklerler, her nedense her seferinde iktidarı altetmek gene bu sessiz çoğunluk dediğimiz orta sınıfa kalır.

 

AKP iktidarını eleştirirken mecliste bulunan diğer partileri de eleştirmeden olmaz. Çünkü bu partiler 11 yıldır meclisteler ve değişen hiç birşey yok. CHP, AKP ile aynı paralelde bırakın muhalefet görevi yapmayı zaman zaman destek bile olmaktadır, bunun en son örneğini sayın Kılıçdaroğlu ABD ye gidip geldikten sonra galiba icazetin bedeli olarak olacak TÜRKİYE’LİLİK kavramını getiricem dedi, yani biz TÜRKLER artık türküm diyemiyeceğiz. Ya ne Türkiyeliyiz diyeceğiz. Neden bir etnik gruba ayrıcalık olsun. Yada o etnik grup TÜRK DEVLETİNE ortak olsun diye, MHP ne yapıyor? Onlara slogan milliyetçiliği yetiyor, ya allah bismillah allahuekber, bu sloganı AKP’lilerde atıyo, onlar birlikte slogan atıyorlar, nasılsa devlet hazinesinden parti yardımı alıyorlar, iktidar olmalarına gerek yok ki, menfaatlerini nasıl olsa AKP’lilerle ortaklaşa yürütüyorlar, sıkıştıkları yerde AKP ye koltuk değneği olmaktan da hiç vazgeçmiyorlar.

 

Peki ya BDP denilen bölücü parti, işte onlar çok güzel çalışıyorlar, buldukları her boşluğu dolduruyorlar, nasılsa güneydoğu insaflarına terkedilmiş, PKK denilen örgüte fiilen terkedilmiştir, Artık o bölgede astıkları astık, kestikleri kestiktir, çünkü o bölgenin insanını devlet korumamakta koruyamamaktadır. Ülke fiilen bölünmüştür, İktidar basiretsizliği yüzünden ülkeyi uçurumun kenarına getirmiştir, Yada bilerek isteyerek bunu yapmıştır, İnsanlar artık ne düşüneceklerini bilememektedir, çünkü gerçekleri halkımıza anlatacak ne bir televizyon kanalı nede bir gazete vardır, TÜM tv kanalları ve gazeteler bir kaçı hariç iktidarın borazanıdır, Hergün aynı şeyleri duyan, okuyan insanların beyinlerinin yıkanmaması mümkün mü?

 

Allah kitap sakarya diye diye din tüccarlığının en alasını yapan bunlar, insanlarımızın din duygularını sömürürken sanki dindarlık bunların tekelindeymiş gibi bas bas bağırırken insanlarımızı siz biz diye ayırıp bölerken, Türkiyede 33 etnik grup vardır diyebilecek kadar bölücü nutuklar atıp bu etnik gruplardan bir tanesi olan kürtler ve pkk ile ittifak yaparken açılım safsatası ile Türk devletinin onurunu, gururunu ayaklar altına almadılarmı, ne çabuk unutuldu, habur kapısındaki rezalet, ABD uşağı BARZANİ yi Diyarbakırda krallar gibi karşılayıp birlikte KÜRDİSTAN demedimi başbakan, Barzanin gelirken birde 400 kg altını yok hediye dağıtıyorum diye getirip kurdurduğu parti örgütlenmesinde kullansın diye milletin gözüne baka baka dağıtmadımı ortalıkta. siz bunun hediye olduğunumu düşünüyorsunuz. Barzani kökeni yahudi olan bir devşirmedir ve arkasında İsrail vardır, vadedilmiş topraklar olan FIRAT tan NİL e kadar olan toprakların parçalanıp bölünerek bu coğrafyada büyük israile hizmet etmesi için desteklenmektedir, ABD ninde desteği bu yöndedir. PKK  ya en büyük desteği ABD vermektedir, APO yu neden asmamak kaydıyla teslim ettiklerini sanıyorsunuz, ABD bu günleri daha o günlerden planlamıştı, PKK yı düze indirip meclise soktular. TBMM de bölücülük yaptırıyorlar. Neymiş efendim demokrasiymiş, siz hiç başka bir ülkede böyle bir demokrasi gördünüzmü, ABD ve Avrupa kendi hainlerini hemen öldürür, bizdekileride destekler, neden çünkü alınamamış bir intikamları vardır, SEVR ANLAŞMASI, bundan hiçbir zaman vazgeçmediler vazgeçmeyeceklerdir,

 

Türk devleti kendi yöneticileri eliyle yıkıma doğru götürülüyor, bunu göremiyen gözlere haykıramıyan dillere lanet olsun. Vatan bölünürken susanlar bizd en deyildir, bu ülke kefen giyip iktidara destek verenlerle deyil bu topraklar için kefensiz yatanlar tarafından kuruldu, Ülkemizin kurucusu yedi düveli denize döken MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ silmek istiyorlar, neymiş ATATÜRK dinsizmiş, be hey cahil bağnaz kişi,sen  o okuduğun ilk kuran meali olan Elmalılı Hamdi yazarın mealinin kim tarafından  yazdırıldığını ve parasını kimin verdiğini biliyormusun. Bunu ATATÜRK Elmalılı Hamdi yazara kendi ısmarlamış ve parasını da kendi cebinden ödemiştir,

 

Suudi Arabistan kralı nın sevgili peygamberimizin mezarını yıkmak istediğini duyduğunda yazdığı mektuptan haberin varmı, onlara eğer peygamberimizin mezarının bir taşına dokunursanız, ordumu aşağıya yani, sizin üzerinize gönderirim diye mektup gönderdiğini biliyormusun.

 

İlk Türkçe meal anlatımı için Ayasofya müzesinde ki o zamanlar camii idi, vaaz vermeyi emrettiğini, caminin avlusu dahi dolduğundan ve bunun tekrarını istediğinde sultan Ahmet camiinde yapılmasını ordada cami avlusunun bile tıka basa dolduğunu, bunları yapan ATATÜRKÜN dinsiz olduğunu söyleyen cahil, Atatürk son nefesinde saati sormuş ve esselam deyip son nefesini vermiştir,

 

Kuranda ayet yokmu, meleklerimiz onların canlarını almaya geldiklerinde yalnzca selam derler onlar rızamızı kazanmışlardır diye..

 

Kurduğu cumhuriyetle insanımız muasır medeniyetler seviyesine çıkarken birden  gelen ağzı iyi laf yapan ancak dağarcığında kin ve nefretten başka bir şey olmayan yöneticilerle ilerleyişimiz sekteye uğramıştır, 1960 lı yıllarda modern bir ülke olan Afganistan nasıl bu gün karanlık bir çağda yaşıyorsa, Türkiyenin geleceğini de o karanlığa doğru gider görüyorum.

 

Türkiyenin geliştiğinden bahseden yapılanları bir lutuf gibi sunan iktidar devletin parasın devlet için harcamıştır, asli görevi budur, fakir fukaraya verdikleri de lütuf deyildir, her kuruş bu milletin bireylerinin cebinden çıkmış devlet hazinesine girmiştir, ama son gelişmeler göstermiştirki, devletin hazinesinden vatandaşa yüzde beş verirlerken kendileri milyarları  götürmüşler, başbakanın 27 yaşındaki oğlunun  60 milyon dolarlık gemi filosu, villalar, kurdukları vakıf trilyonların bu vakfa akması, dünyanın en zengin sekizinci başbakanıymış bizim başbakanımız,bu değirmenin suyu nerden geliyor hiç merak eden yokmu, bunları biz söylemiyoruz. Avrupalı söylüyor, BİLD gazetesi,

 

Ülkenin içinde bulunduğu dış politikayada bir göz atalım, bakın Suriye ile nerdeyse savaşın eşiğine geldik, ha deseler suriyeye girecektik, çok şükür bundan kurtulduk, neden kardeşim dediği esat birden bire eset oldu, nooldu böyle, ABD nin BOB eş başkanıdır bildiğiniz gibi bizim başbakanımız, bu bob projesi, ABD desteğinde İsrailin güvenliğini sağlama politikasıdır, yani bizim çıkarlarımıza tamamen ters, suriyedeki reji muhaliflerini desteklemek tamamen yanlış bir politikaydı, çünkü sen ordaki ayrılıkçıları desteklersen, başka ülkelerde senin ayrılıkçını destekler ve söyleyecek söz bulamazsın.

 

Ayrıca Suriye ile aranda 800 km lik bir sınır mevcut sınırın her iki yanında da Kürtler yaşıyor ve bu Kürtler aynı zamanda birbirleriyle akraba, Araplarda var, işin kötü tarafı suriyedeki Kürtler PKK ya en büyük desteği veren Kürtler, işte netice sınırımızın hemen kenarında yepyeni bir devletcik PKK kürdistanı kuruldu, buda yetmedi, ordaki Türkmen vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede el nusha denilen aşırı İslamcı bir cinayet örgütü de türkiyenin desteğiyle önce esata karşı savaşırken birden bire kendi devletçiğini kuruverdi, ABD ve AB bunu istemiyorduki, nitekim tehlikeyi görünce kötünün iyisi diye esat tarafını tutup bu tehlikeyi nasıl bertaraf ederiz diye düşünmeye bu arada da Türkiyeyi suçlamaya başladılar, Suriyeli muhaliflerde uluslar arası mahkemede ERDOĞAN hakkında dava açtılar, şimdilik bu dava sessizce devam eder ve gün gelir Erdoğanın nezdinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yargılanır,

 

Rusya devlet başkanı putin dediki, gelecek 3 yıl içinde el kaide terörü Türkiyede mutlaka hissedilecektir, beslediğin silah senide vurabilir, sıfır sorun politikası iflas etmiş oldu, birtek komşumuzla ilişkilerimiz iyi deyil, IRAK merkezi hükümeti artık TÜRK hükümetini muhatap bile almıyor neden. Çünkü Barzani ile yapılan tek yanlı anlaşmalar ırakın bütünlüğüne ters gelmektedir,

 

İçerde güneydoğuda BDP ye karşı kurulan yada kurdurulan HÜDA PAR hizbullahtır, al birini vur ötekine, bu partilerden bu ülkeye fayda gelmez, meclisteki partilerin hepsi de düşmüş koltuk sevdasına.

 

Bir devlet böyle çöker işte, yasaların yerini kaba kuvvet alır, susulur, devletin yerini din alır korkulur, yolsuzluklar birbirini kovalar eller kollar bağlanır, vuran vurur, ölen ölür, tüm bunlardan sonra karanlık güçler gelip devleti teslim alır, AFGANİSTAN örneğinde olduğu gibi,

 

Ey TÜRK kelimesinden rahatsız olanlar,

TÜRKLÜĞÜ ırkçılık olarak gören, Türkçeye karşı çıkan, Arapça ve Kürtçeye sıcak bakan, ATATÜRKE düşman ABD ye dost olan, andımızı yasaklayan, vatanı yabancılara özelleştirme adı altında satan, doğuyu PKK ya teslim eden, şehide kelle diyen, 40000 şehide tek bir damla gözyaşı dökmeyip hiç tanımadığı bir arap kızı öldü diye ağlayan, bir başbakan ve bu başbakanı destekleyen millet,

 

Bilinizki TÜRKLER TENGRİ nin adını her vesileyle ortaya atıp inşallahla maşallahla hareket etmez, Tanrının insan idrakinin kavrıyamıyacağı bir yükseklikte olduğunu bildiği için ikide bir onun adını ortaya sürerek takiyye yapmaz. Türkler bilirki Tanrı adı Taaa ORHUN KİTABELERİNDE onlar için yazılıdır ve kutsaldır, Tanrının ayetlerinden kendilerine pay çıkarmazlar, bilirlerki, Kuran ı kerimde şöyle bir ayet vardır, ’’benim ayetlerimden kendilerine pay çıkaranları cehennemim en derin yerine atıcam’’

 

İşte allahla aldatanlardır bunlar, herkes TÜRKÇÜ olamaz, her Türkçüyüm diyende Türkçü sayılmaz.

 

Sevgili hemşerilerim beni izlemeye devam ediniz. Bir dahaki yazımda Bafra ile ilgili projelerimi anlatıcam. hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 

KÜRŞAT DEVECİOĞLU

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ

BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Kaynak: Bafra Ajans
Yorumlar (0)
banner1060
17
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 32 87
2. Fenerbahçe 32 85
3. Trabzonspor 32 52
4. Beşiktaş 32 48
5. Rizespor 32 48
6. Başakşehir 32 46
7. Kasımpasa 32 46
8. Sivasspor 32 44
9. Antalyaspor 32 42
10. Alanyaspor 32 42
11. A.Demirspor 32 40
12. Samsunspor 32 38
13. Ankaragücü 32 37
14. Kayserispor 32 37
15. Konyaspor 32 36
16. Hatayspor 32 33
17. Gaziantep FK 32 31
18. Karagümrük 32 30
19. Pendikspor 32 30
20. İstanbulspor 32 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 30 68
2. Göztepe 30 60
3. Kocaelispor 30 52
4. Ahlatçı Çorum FK 30 52
5. Sakaryaspor 30 51
6. Bodrumspor 30 49
7. Boluspor 30 46
8. Bandırmaspor 30 46
9. Gençlerbirliği 30 44
10. Erzurumspor 30 41
11. Keçiörengücü 30 36
12. Şanlıurfaspor 30 34
13. Ümraniye 30 34
14. Manisa FK 30 33
15. Tuzlaspor 30 32
16. Adanaspor 30 32
17. Altay 30 15
18. Giresunspor 30 7
Takımlar O P
1. M.City 32 73
2. Arsenal 32 71
3. Liverpool 32 71
4. Aston Villa 33 63
5. Tottenham 32 60
6. Newcastle 32 50
7. M. United 32 50
8. West Ham United 33 48
9. Chelsea 31 47
10. Brighton 32 44
11. Wolves 32 43
12. Fulham 33 42
13. Bournemouth 32 42
14. Crystal Palace 32 33
15. Brentford 33 32
16. Everton 32 27
17. Nottingham Forest 33 26
18. Luton Town 33 25
19. Burnley 33 20
20. Sheffield United 32 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 31 78
2. Barcelona 31 70
3. Girona 31 65
4. Atletico Madrid 31 61
5. Athletic Bilbao 31 57
6. Real Sociedad 31 50
7. Valencia 31 47
8. Real Betis 31 45
9. Villarreal 31 39
10. Getafe 31 39
11. Osasuna 31 39
12. Las Palmas 31 37
13. Sevilla 31 34
14. Deportivo Alaves 31 32
15. Mallorca 31 31
16. Rayo Vallecano 31 31
17. Celta Vigo 31 28
18. Cadiz 31 25
19. Granada 31 17
20. Almeria 31 14