banner1014

Bafra TÜGŞAV’dan Şehitlere 109. Mevlid-i Şerif Programı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi’nden her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programının 109.ncusu gerçekleştirildi.         

Bafra TÜGŞAV’dan Şehitlere 109. Mevlid-i Şerif Programı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi’nden her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programının 109.ncusu gerçekleştirildi.         

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi’nden yapılan açıklamada; “Vakfımızda şehitlerimizin ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizin ruhuna düzenlediğimiz 109.programımızı gerçekleştirdik Allah kabul etsin Tüm şehitlerimizin ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Programımızı icra eden hocalarımıza uzaktan yakından programımıza teşrif eden şehit ve gazi ailelerimize,  tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Sivil Toplumla İlişkiler Samsun İl Müdürü M. Sıddık Alagöz, Siyasi Parti temsilcileri, Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Hakkı Sipahi, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.     

Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Hakkı Sipahi ve Hafız Ensar Boyun hocalar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in arından dua ile sona erdi.

Programın ardından Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin tarafından Samsun Sivil Toplumla İlişkiler  İl Müdürü M. Sıddık Alagöz’e   desteklerinden dolayı  plaket takdim edildi.                                                       

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER