Ergene’de sağanak nedeniyle derenin taşmasıyla suya kapılan 14 yaşındaki Barış Önder ve Mustafa Aslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Bafra Belediye Başkanı merhum Hasan Arslan'ın yeğenleri, Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aslan'ın oğlu Mustafa Aslan ve Burak önder sele kapılarak hayatlarını kaybettiler.
SUYA KAPILDILAR
Olay, Ergene ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi mezarlığının yakınından geçen dere yatağında meydana geldi. Bölgede sağanak sonrası derenin taşmasıyla Barış Önder ile Mustafa Aslan, suya kapıldı.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye, sağlık, polis ve AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı aramada Barış Önder ile Mustafa Aslan, dere içerisinde baygın halde bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı çocuklar, Çorlu Devlet Hastanesine götürülürken, durumları ağır olan çocuklar doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden iki çocuğun yakınları sinir krizi geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Çerkezköy Haber
Haber Merkezi