bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Uzunkız Yaylası Derneğinden “Bir Mont Bir Bot Sloganı”

YAŞAM

Uzunkız Yaylası Derneğin0ni “Bir Mont Bir Bot Sloganı” ile başlattığı kampanya ile yüzlerce çocuğun yüzünü güldürmeye vesile oldu.

Uzunkız Yaylası Derneğin0ni “Bir Mont Bir Bot Sloganı” ile başlattığı kampanya ile yüzlerce çocuğun yüzünü güldürmeye vesile oldu.

Yakakent Uzunkız Yaylası derneğinden yapılan açıklamada; “Bir Mont Bir Bot Sloganı” ile çıktığımız yardımımız bu yolda yüzlerce çocuğumuzun yüzünü güldürmeye vesile olan öncelikle dernek başkanımız Aydın Çoşkun'a daha sonra alınan bu mont ve botları Samsun'a dağıtmaya giden Fatih Şenay Murat Baş Fikret Baş, Sinan Baş ve Ayhan Baş'a teşekkür ederiz. Arkadaşlarımıza orada yardımcı olan Karaaba Mahallesi muhtarı Erhan İkiz, Sarıgöl Muhtarı Sabri Baş ve Büyükkırık mahallesi Muhtarı Yılmaz Er'e teşekkür ederiz. Ve en büyük desteği sağlayan siz değerli Yardımseverlere y-teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2018 yılında Yakakent Uzunkız Yaylası halkı İstanbul da Yakakent Uzunkız Yaylası derneğini kurdu. Dernek Başkanı seçilen Aydın Çoşkun’un girişimleri sonucunda köyde su sorunu çözüldü. Daha sonra dernekte çeşitli etkinlikler düzenledi. İstanbul Aydos ormanında 40 kişi çöp toplama etkinliği düzenlendi. Samsun ili Yakakent ilçesindeki çok köseli ve Uzunkız yaylasında toplam 100 çoçuğa bot ve mont yardımında bulunulduğu bildirildi. 5 kişilik ekip İstanbul’dan samsuna gelip dağıtım gerçekleştirdi. 8. Aylarda Uzunkız Yaylasında yaz şenliği yapılacak tüm halkımız davetlidir.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.