bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İşçi Olarak Başladı, Kendi Oto Servisini Açtı

YAŞAM

İşçi olarak başladığı tamirhaneyi 6 ayda devir alan Samsunlu Erkan Şenol, şimdi 750 metrekare tam donanımlı oto servisinde A’dan Z’ye tüm oto bakım-onarım hizmeti veriyor. 8 kişiye de istihdam sağlıyor.

İşçi olarak başladığı tamirhaneyi 6 ayda devir alan Samsunlu Erkan Şenol, şimdi 750 metrekare tam donanımlı oto servisinde A’dan Z’ye tüm oto bakım-onarım hizmeti veriyor. 8 kişiye de istihdam sağlıyor.

 

Samsun, Bafralı Erkan Şenol, 2002 yılında 25 yaşında her gurbetçi gibi daha iyi iş fırsatları ve hayalleri için İstanbul’a göç eder. Yenibosna’da küçük bir tamirhane dükkânında işçi olarak çalışır. Ustalığını iyi yaparak çalışan Erkan Şenol usta, 6 ay sonra çalıştığı dükkânı devir alır ve kendisi işletir. 8 yıl devir aldığı dükkânında yaptığı kaliteli işlerle müşteri portföyü genişleyen Erkan Usta, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için Güneşli’de, 750 metrekarelik dükkâna tam donanımlı Şenol Oto Servisini açar. Hafif ticari ve binek araçların kaporta, boya, mekanik bakım ve onarımını yapan Şenol Oto, ayrıca 24 saat yol yardımı, çekici hizmeti de veriyor.

 

“İşimi her zaman iyi yaptım”

Her zaman profesyonelce, kusursuz müşteri memnuniyetini sağlayarak işini iyi yaptığını anlatan genç, dinamik, azimli Erkan Şenol Usta, “Hangi müşteri, hangi araç, iş küçük ya da büyük olsun en iyisini yapmak için gayret ederiz. Müşterimizi memnun ede ede, bugünlerimize geldik” dedi. Personeli ile ekip sinerjisiyle çalıştıklarını aktaran Şenol, “Oto servisimizde işçilerimizle arkadaş gibi çalışırız. İşverenim diye koltuğumda oturmam. Bazen işçi gibi çalışırım. Gece saat 03.00’de de gerektiğinde yol yardımı çekimizle, yolda kalan aracı çekmeye giderim” dedi.

 

“Hayallerinizi denemekten vazgeçmeyin”

Başarıyı yakalamak çok para kazanmak anlamına gelmediğinin altını çizen başarılı usta Erkan Şenol, “Toplumuzda ne yazık ki başarı sadece para kazanma aracı olarak görülüyor. Hangi sektör ya da meslek olursa olsun, işimizi hakkıyla yapmalıyız. İşimizi mükemmel yapınca zaten para peşinden gelir. Gençlerimiz, yeteneklerine ve kendilerine çok güvenmeli. Asla hayallerini demekten vazgeçmemeliler. Çevreden duydukları ‘yapamazsın’ kelimesinin etkisinde asla kalmamalılar. Azimli ve sabırlı olursalar eninde sonunda hayal ettikleri başarıyı yakalayacaklardır” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak : samsunlifeistanbul.com

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.