bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gelinlik ve Damatlıkla Mezun Oldukları Okula Geldiler

YAŞAM

Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden 25 yaşındaki Yılmaz Ay ve 24 yaşındaki Edanur Barış Alaçam Meslek Yüksek Okulunda okuyan sınıf arkadaşları evlendi.

Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden 25 yaşındaki Yılmaz Ay ve 24 yaşındaki Edanur Barış Alaçam Meslek Yüksek Okulunda okuyan sınıf arkadaşları evlendi.

25 yaşındaki Yılmaz Ay ve 24 yaşındaki Edanur Barış Alaçam Meslek Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra evlendiler. Nikah sonrası genç çift, gelinlik ve damatlıkla mezun oldukları Alaçam Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek okul bahçesinde ve sınıfta aynı sırada oturarak anılarını tazelediler.

Okul yıllarında birbirlerine aşık olup arkadaşlıklarını sürdüren 25 yaşındaki Yılmaz Ay ve 24 yaşındaki Edanur Barış, evlenmeye karar verdi. Nikahı kıyılan ve Nikah sonrası genç çift, gelinlik ve damatlıkla mezun oldukları Alaçam Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler. Okulu ziyaretleri sırasında okul bahçesinde dolaşan çift anılarını hatırlayarak seninle şu bahçenin içerisinde çekindiğin resim aklıma geldi diyerek birbirlerine hatırlatmalar yaptılar.

Okul görevlileri, gelin ve damadı görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çift, görevlilere okulda daha önce okuduklarını ve mezun olduklarını söyleyerek sınıfa girdiler aynı sıralarda oturup yakınlarına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mezun oldukları okula geldikleri için çok heyecanlı olduklarını belirten 25 yaşındaki Yılmaz Ay ve 24 yaşındaki Edanur Barış, "Yıllar sonra aşkımızın başladığı yere geri döndük. düğün fotoğraflarını burada çektirmek istedik. Çok heyecanlıyız. 4 yıl önce başlayan aşkımızı evlilikle noktalamaya karar verdik. Önce keyifli bir arkadaşlığımız oldu daha sonra biraz daha duygusal olmaya başladık. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına" diye konuştular.

Okul içerisinde ve salonlarda gezen genç çift daha sonra okuldan ayrılarak Bafra’ya yol aldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.