bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Gazilere Dernek Değil Yuva Oldu

YAŞAM

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gazi ve ailelerine hizmet vermesi amacıyla yapılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'nin yeni binası gazileri duygulandırdı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gazi ve ailelerine hizmet vermesi amacıyla yapılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'nin yeni binası gazileri duygulandırdı. "Bu bina bizim için yuva oldu" diyen gaziler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gaziler için verdiği dernek sözünü yerine getirdi. Daha önce Anakent İş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi, Başkan Demir'in verdiği söz ile yeni yerinde gazi ve ailelerini ağırlıyor.

Yeni bina için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Hulisi Torol, "Mustafa Başkanımız yeni binamızı çok güzel bir yere yaptı. Burası bizim için bir velinimet. Çok rahatız. Mevki olarak güzel. Ulaşım sıkıntımız yok. Gazilerimizin çok rahat ettiği bir yer oldu. Eski yerimiz sadece büro gibi bir yerdi. Adnan Kahveci Parkı içerisindeki bu yer ikinci evimiz oldu. Gaziler için çok güzel mekan oldu. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

ESKİ BİNA İLE BUNUN ARASINDA BÜYÜK FARK VAR

Oldukça konforlu bir bina olduğunu belirten gazi Cevdet Kürtur, "Eski binamız ile bunun arasında dünyalar kadar fark var. Mustafa Başkanımızın gaziler için yaptığı bu hizmetin hakkı asla ödenmez. Her şeyi ile konforlu. Burada vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz" dedi.

BURASI BİZİM İÇİN BİR YUVA OLDU

Yeni yapılan dernek binasının kendileri için bir yuva olduğunu dile getiren Kıbrıs Gazisi İsmail Kayan, "Binamız çok güzel oldu. Çevre düzenlemesi de bittiğinde çok daha güzel olacak. Ailemizle gelebiliyoruz. Burası sadece bir dernek binası değil. Bizim için bir yuva oldu " şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Türk milleti, tarih boyunca verdiği var olma mücadelesinden her zaman başarı ile çıkmıştır. Bu başarının yegâne sahibi vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz gazi ve şehitlerimizdir. Gazilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Adnan Kahveci Parkı içerisinde güzel bir alanda onlara mükemmel bir yer yaptık. Onlar burada dinlenecek, hatıralarını yad edecekler. Kendileri de bu durumdan oldukça mutlular" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.