bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dursun Ailesi' Ne Yüzlerce Bayram Ziyaretçisi

YAŞAM

Aslen Artvinli olup, yıllardan beri Samsun 19 Mayıs ilçesinde ikamet eden, Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaeddin Dursun ile eşi Havva Kaya Dursun' u; bayram ziyaretine, 3 günde 100 civarında kişi geldi.

Aslen Artvinli olup, yıllardan beri Samsun 19 Mayıs ilçesinde ikamet eden, Kültür Bakanlığı Halk Şairi Alaeddin Dursun ile eşi Havva Kaya Dursun' u; bayram ziyaretine, 3 günde 100 civarında kişi geldi.

Şair Alaeddin Dursun ile eşi Havva Kaya Dursun' un, 3 Epilepsi hastası biri kız ( Cansu Sultan ), diğerleri erkek ( Ahmet Mücahit ) ve ( Hasan Hüseyin Dursun ) adlarında 3 çocukları bulunuyor.

Şair Alaeddin Dursun ile bir süre önce ameliyat olan eşi Havva Kaya Dursun' u gerek hasta çocuklarını gerekse de Ramazan Bayramı dolayısıyla, 3 günde 100 civarında akrabaları, yakınları ile civar il ve ilçelerden ziyaretçiler; DURSUN Ailesi'nin 19 Mayıs ilçesi, Engiz Mahallesi'ndeki evlerine adeta akın ettiler.

3 bayram gününde gelen akrabaları, yakınları ve misafirleri için yemekler yapılıp servis edildi. Ziyaretçiler arasında en küçük ziyaretçi ise Alaeddin Dursun'un "Kirvem" dediği Yağız Yapıcı, yaptığı esprileriyle bayram evini neşeye boğdu. Samsun İstiklal İlkokulu'nda öğrenci olan Yağız Yapıcı' ya, Şair Alaeddin Dursun piyasadaki kitaplarından " Sevgi Dolu Çocuklar " adlı çocuk şiirleri kitabını hediye etti.

Alaeddin Dursun ayrıca; ziyaretçi akrabaları ile yakınları ve dostları için de "Yüreğimin Sesi", "Mehtaplı Geceler", “Gül Goncası” ve "Sevda Çiçeğim” adlı şiir kitaplarını da imzalı hediye etti.

Ziyarete gelenler arasında; şair Alaeddin Dursun' un dayı oğlu Necati Altun ve eşi,, halasının oğl İsmail Kaya, Çarşamba'dan eniştesi Hüseyin Seven , eşi ve Kastamonu' da yüksek tahsil yapan kızları, Bafra ve Atakum' da ikamet eden şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN ile 3 günde 100 civarında ziyaretçi gerek bayram gerekse de Dursun Ailesi' nin 3 epilepsi hastası çocukları ile Alaeddin Dursun' n bir süre önce ameliyat olan eşi Havva Kaya Dursun' u görmek için 19 Mayıs ilçesine geldiler.

Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun, kendilerini, hasta çocuklarını bayram günlerinde yalnız bırakmayıp, evlerini şenlendiren tüm dost, akraba, yakınları ile uzak ve yakından teşrif edenlere teşekkür ettiler.

Haber Merkezi- Samsun 19 Mayıs

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.