bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çocuklar Kütüphanede Buluşuyor

YAŞAM

Samsun Genç İHH gönüllüleri kütüphane haftasını çocuklarla birlikte kutladılar.

Samsun Genç İHH gönüllüleri kütüphane haftasını çocuklarla birlikte kutladılar. Gazi halk kütüphanesinde yapılan programa Samsun Genç İHH gönüllüleri, çocuklar ve aileleri katıldı. Gazi halk kütüphanesi personeli çocuklara kütüphaneyi gezdirip, birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştiren Samsun Genç İHH gönüllüleri kütüphane etkinliğine katılan çocuklarla birlikte kitap ayracı yaptılar.

Samsunda çocuk alanında yapmış olduğu faaliyetlerle ilgi toplayan Samsun Genç İHH Çocuk Başkanı Beder “ Çocuklar Kütüphanede Buluşuyor etkinliğimizle çocuklara kütüphaneyi sevdirmeyi, kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor, bu bağlamda çeşitli etkinliklerle zenginleştirdiğimiz buluşmalarımızı düzenli olarak yapmak istiyoruz.” dedi.

Samsun Genç İHH Başkanı Emre Güneş “ Çocuklara okuma ve kütüphane kültürünü aşılamayı amaçlamaktayız. Bu sayede çocuklarımız küçüklükten bu kültür ile büyürlerse ileriki yaşlarında kütüphaneleri yaşatacak, kitapları tozlu raflara bırakmayacak bir nesil yetişmiş olacaktır. Çocuklarımızı kitap dostu yetiştirmek için atölye çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda bu etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İl Kültür Turizm Müdürümüz Adnan İpekdal beye ve Gazi Halk Kütüphanesi Müdürümüz Miktad Malat beye teşekkür ederim.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.