bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Nurhan Yapıcı Özel’in Mutlu Günü

YAŞAM

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in kızı Dilruba Özel ile Mete Bozdağ’ın düğün merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in kızı Dilruba Özel ile Mete Bozdağ’ın düğün merasimi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in nikahını kıydığı düğüne; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ladik Kaymakamı Ahmet Orhan Raşit, İlçe Belediye Başkanları ve siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ve davetliler katıldı.

Düğün merasimine katılan ve iyi dilekleri için arayan tüm konuklarına teşekkür eden Başkan Özel; “Sevgili kızım Dilruba’nın ve kıymetli damadım Mete’nin sevgilerini sonsuzluğa taşımak için adım attıkları bu anlamlı günün; dünyada mutluluğa ve berekete, ahirette ise huzura ve cennete ulaştıran kıymetli bir başlangıç olmasını diliyorum. Rabbim evlatlarımıza nice mutluluklar nasip etsin. Bu özel günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün merasimimizde bizleri yalnız bırakmayıp, içimizi ziyadesiyle ısıtan değerli tüm konuklarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.