bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İHH’dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Eli

YAŞAM

Samsun’un Bafra ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Suriye’deki Türkmenlere gıda ve elbise yardımında bulundu.

Samsun’un Bafra ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Suriye’deki Türkmenlere gıda ve elbise yardımında bulundu.

Bafra İHH Şube Başkanı İlyas Altuntaş; “Bafra İHH olarak Suriye’deki Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize gönderdiğimiz bu yardımda bizlere göstermiş olduğunuz destek için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra İHH Başkanı Altuntaş yapmış olduğu açıklamada; “Bafra halkı olarak vermiş olduğunuz destekle Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamış olacağız. Ramazan öncesi bu hayrımızı rabbim kabul etsin inşallah. Bafra halkı ve Türk Milleti var oldukça mazlum milletler, ihtiyaç sahipleri asla yalnız kalmayacaktır. Atalarımızdan miras kalan bu görevi bizler sizlerin desteğiyle devam ettireceğiz. Peygamber efendimiz bizleri kardeş ilan etmiştir. Bizler de kardeşlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bafra halkına ve bu yardımların organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum, Rabbim hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.