bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ayşen ile Bekir’e Kapaklı'da Kır Düğünü

YAŞAM

3 Yıl Bengü Güreşleri Altın Kemer Sahibi Ağası Selami Hekimoğlu-Ayşe Hekimoğlu’nun değerli oğulları Bekir Hekimoğlu yapılan kır düğünü ile mutluluk dolu yıllara adım attı.

Lütfiye-Yalçın Kaplan’ın biricik kızları Ayşen ile Kapaklı’da Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı-3 Yıl Bengü Güreşleri Altın Kemer Sahibi Ağası Selami Hekimoğlu-Ayşe Hekimoğlu’nun değerli oğulları BEKENT İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Hekimoğlu Tekirdağ Kapaklı İlçesinde Mithatpaşa Caddesi Lise Karşısı Çamlık Alanında yapılacan kır düğünü ile mutluluk dolu yıllara adım attılar.


Gelin alma merasiminden önce ağanın elinin tutulmayacağını gösteren Hekimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Selami Hekimoğlu davetlilere yemek ikramında bulundu.


Konvoy eşliğinde gelin alınmaya gidildi.


Uzun araç konvoyu ile düğün alanına gelindi.


Hekimoğlu Apartmanının önüne gelindiğinde Türkiye’nin ve Lüleburgaz’ın ünlü davulcuları Lüleburgazlı Örümcek Recai-Zurna Küçük Zeki ve Ekibi’nin davul-zurna şovu ile gelin damat Torunoğlu Ahşap Yapı Market İşadamı Yakup Torun’un sürdüğü gelin arabasından alkışlar eşliğinde indiler.


Ev girişinde ise dualarla gelenekler yaşatıldı.


Kır düğünün yapıldığı yere gelmeden önce ev çıkışında dualar yapıldı.

 

Genç Çift alkışlar, konfetiler, meşaleler arasında düğün alanına girdiler.


İlk danslarını yapan Genç Çiftler Ayşen&Bekir’e davetliler eşlik etti.

 

Kapaklı İlçesinde yaptığı organizasyonlar ile ismini Tüm İstanbul’a ve Tekirdağ’a duyuran Metin Müzik Organizasyon’un sanatçısı Fantezi Müziğin güçlü sesi Gökhan Meneşe’nin söylediği şarkı ve türkülerle, Saz arkadaşlarının harika müziği, Oyun havaları ile coşan davetliler çalan horon parçaları ile halay çektiler.


Genç Çiftler ömürlerinin sonuna kadar tatlı bir yaşam için düğün pastasını kestiler.


Takı töreninde ise Kaplan ve Hekimoğlu Ailelerinin davetlileri uzun kuyruklar oluşturarak hem takılarını taktılar, hem de tebrik ettiler.


Takı töreninden sonra ise gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde davetliler bolca eğlenme fırsatı buldu.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.