bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

ALADOKS "Çamgölünde Yaza Merhaba Kampı" Yaptı

YAŞAM

Yakakent Belediyesi ve Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü koordinasyonu ile "Çamgölü Mevkiinde Yaza Merhaba Kampı" etkinliğimizi, 11 – 12 Haziran 2022 Cumartesi Pazar günü doğanın tadına vararak, tamamladık.

Yakakent Belediyesi ve Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü koordinasyonu ile "Çamgölü Mevkiinde Yaza Merhaba Kampı" etkinliğimizi, 11 – 12 Haziran 2022 Cumartesi Pazar günü doğanın tadına vararak, tamamladık.

Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulüp lideri Kadir Demir: Yakakent Belediyesi ve Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü koordinesi ile Çamgölü mevkiinde iki gün bolunca 94 katılımcı, 3 karavan, 44 Çadır kamp, dağcılık ve tırmanış eğitimi, doğa yürüyüşü, kısacası dolu dolu ve keyifle geçen iki gün.

Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak Çamgölü mevkiinde yapmış olduğumuz etkinlikte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yakakent Jandarma Komutanı Yasin Alper Aksu'ya ve komutasında ki jandarmalarımıza, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya, bize her konuda yardımcı ve destek olan Yakakent Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Topal'a ve her daim yanımızda olup, sabırla, gayretle, belediye görevlileriyle çözüm odaklı çalışarak, etkinliğimize en az bizim kadar emeği geçen Belediye Destek İşleri Müdürü Hasan İslam'a Aladosk ailesi ve etkinliğimize katılan tüm doğa sever dostlarımız adına teşekkür ederiz.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yakakent Belediyesi ve Aladosk koordinesinde düzenlenen "Çamgölü Mevkiinde Yaza Merhaba Kampı" etkinliğine katılarak, kampçılarımıza ziyarette bulunduk. Kampa katılan misafirlerimize ilçemizin yöresel yemeği olan keşkek ikramında bulunduk.

Çamgölü mevkiinde yaptığımız etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç, neşemize neşe katan, daima omuz omuza yürüdüğümüz, etkinliğimize katılan dostlarımız; GERDAK - Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Sporlar Kulübü Başkanı Birol Sazak Hocamıza ve ekibine, AYANDOS - Ayancık Doğa Sporları Başkanı Öznur Yılmaz' ve ekibine, Samsun Seyyahlar 1919 Lideri Levent Dayı'ya ve ekibine, Durağan Doğa Sporları Kulübü Başkanı Cengiz Günay'a ve ekibine, Samsun Motorsiklet Kulübü ve Furkan Erdin'e, Bafra Extreme Başkanı Volkan Karaman'a ve ekibine, Alaçam Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.