bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

YAKAKENT

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanılan Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanılan Merkez Mahallesine bağlı sokaklarda parke taşı döşeme ve yaya kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçenin altyapı çalışmaları sonrasında Yakakent Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Yakakent SASKİ Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak olan parke taş yol çalışmaları Kocatepe ve Pelitdibi Sokakta başladı.

Parke Taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Merkez Mahallemize bağlı sokakların bakım onarımı ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yağmurlar ve Kış ayları gelmeden ihtiyaç olan sokakların bakım onarımlarının ve parke taşı döşemelerinin tamamlanmasını istiyoruz. Şuan İnönü Sokak üzerinde bulunan Zehra USTAOĞLU, Kemal İLBAN, Çeşme, Yeni, Zafer, Pazar, Köroğlu, 19 Mayıs, Akasya, Barbaros ve Topel Sokağın bakım onarımı ve yaya kaldırım çalışması tamamlandı. Bu sokakların devamında Kocatepe, Pelitdibi, Sağlık Ocağı, Bahçeli evler ve Kozköy Mahallesine bağlı Sokakları da kapsayan bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede zarar gören kaldırımların ve yolların vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, Yakakent SASKİ Şube Müdürü Mehmet Verim ve Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Volkan Ünlü ile birlikte çalışma alanları ziyareti sonrası mahalleliler ile bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Merkez Mahallesi vatandaşlarını tek tek dinleyen Başkan Kıyma ihtiyaçların giderilmesi konusunda gereğinin yapılacağını belirterek, ilçemizdeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunarak bölgeden ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.