bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te “Loveley Butik Otel”in Temelı Atıldı

YAKAKENT

Samsun’un Yakakent ilçesinde İşletmeciliğini Hasan İnce, Burak Çağlar ve Nigar Kullukçu'nun yapacağı “Loveley Butik Otel”in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Samsun’un Yakakent ilçesinde İşletmeciliğini Hasan İnce, Burak Çağlar ve Nigar Kullukçu'nun yapacağı “Loveley Butik Otel”in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Loveley Butik Otel Temel Atma Töreninde konuşan İşadamı Hasan İnce; “Bugün Yakakent’de temel atma törenimize katılımlarıyla bizi onurlandırılan Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni ŞAHİN’e, Bafra Belediye Başkanımız Sahyın Hamit KILIÇ’a, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Göksel BAŞAR’a, Alaçam Belediye Başkan Vekilimize, Yakakent Kaymakamı Sayın Bahar KAYA hanımefendiye, ev sahibi Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya, STK Temsilcilerine, Siyasi Parti ilçe Başkanlarımıza, Çelenk ve telgraf gönderen dostlarımıza, bizi kırmayarak gelen tüm misafirlerimize çok ama çok teşekkür ederim” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada; “Yakakent ilçemizde bugün Sayın Hasan İnce, Sayın Burak Çağlar ve Sayın Nigar Kullukçu'nun Yakakent'e kazandıracakları Loveley Butik Otel Temel Atma Törenine Sayın Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Semiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin ile birlikte katıldık. Allah hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

Samsun’un önümüzdeki yıllar içerisinde turizmden çok büyük bir pay alacağını düşünüyorum. Hakikatten bugün burada temelini atacağımız Loveley Butik Otel’in Yakakent ilçemize ve Samsun’umuza turizm açısından çok büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Ben Hasan İnce başkanımızı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah helalinden hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.