bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te Boğulan Genç; Toprağa Verildi

YAKAKENT

Yakakent ilçesinde iş molasında serinlemek için T’lerin bulunduğu alandan denize giren inşaat işçisi 3 kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti.

Yakakent ilçesinde iş molasında serinlemek için T’lerin bulunduğu alandan denize giren inşaat işçisi 3 kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti.

 

İlçede bir apartman inşaatında çalışan Özcan Büyükkeskin (22), kardeşleri Savaş (19) ve Hasan Can Büyükkeskin (18) ile iş molasında serinlemek için denize girmek istedi.

Denize girdikten sonra dalgalara kapılan kardeşler, denizde çırpınmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla kardeşlerden Savaş ve Hasan Can Büyükkeskin denizden çıkarıldı. Kardeşleri ile birlikte denize giren Özcan Büyükkeskin gözlerden kayboldu.

 

Balıkçı tekneleri ve vatandaşlar tarafından aranan Özcan'ın cesedi, olay yerine Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı balık adamlar tarafından yaklaşık 1 saatlik arama sonucu kayalıklara sıkışmış vaziyette bulundu.

 

Olayı duyarak gelen baba Gazi Büyükkeskin sinir krizi geçirdi. Ağabeyinin cansız bedenini taşıyan ekiplerin yanına giden Savaş Büyükkeskin ise denizden çıkarılmasına yardım etti.

 

Büyükkeskin'in cesedi daha sonra Alaçam Devlet Hastanesi'ne getirildi. 

 

Boğulma sonucunda hayatını kaybeden Gazi Oğlu Özcan Büyükkeskin (22) Alaçam İlçesi Umutlu Mahallesinde Öğlen namazına müteakip aile mezarlığına defin edildiği bildirildi.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.