bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’de Soma İçin Anlamlı Destek

YAKAKENT

Yakakent ilçesinde bir araya gelen bir grup sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çiçek bıraktıktan sonra, açmış oldukları pankart ve dövizlerle Soma’daki kömür madeni kazasında hayatını kaybedenler için oturarak destek verdi.

Yakakent ilçesinde bir araya gelen bir grup sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çiçek bıraktıktan sonra, açmış oldukları pankart ve dövizlerle Soma’daki kömür madeni kazasında hayatını kaybedenler için oturarak destek verdi. Aşırı sağanak yağışa rağmen anıtta oturan vatandaşlar, yaşamını yitirenler ve göçük altından çıkarılamayan işçi yakınları için dua ettiler.


Yakakent Atatürk Anıtında bulunan bayrağımız yarıya indirildi. Soma faciasıyla sarsılan STK temsilcileri ve vatandaşların üzüntüsü de yüzüne gün boyu yansıdı.

STK Temsilcileri açtıkları dövizlere; Acımız Acınızdır Soma, Acımız Büyük, Biz Canımız yandığı için buradayız, Yakakent Denizspor’ un kalbi Soma’ da, Milletimizin başı sağ olsun, yazdıkları görüldü. 

YAK-SED Başkanı ve Yakakent Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Kullukçu, Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Cumhur Akdaş, Yakakent Denizspor futbolcuları, çarşı esnafı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar “Sizinle yaşıyor, sizin için dua ediyoruz” dediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.