bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sosyal Marketten 5.000’in Üzerinde Aileye Giyim Yardımı Yapıldı

YAKAKENT

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, kadın, erkek ve çocuk olmak üzere farklı yaş gruplarının ücretsiz olarak yararlandığı Sosyal Market’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, kadın, erkek ve çocuk olmak üzere farklı yaş gruplarının ücretsiz olarak yararlandığı Sosyal Market’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Vali Yardımcısı Şevket CİNBİR ile birlikte Samsun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde İlkadım İlçemizde 29 Nisan 2022 tarihinde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan ve kadın, erkek ve çocuk olmak üzere farklı yaş gruplarının ücretsiz olarak yararlandığı Sosyal Market’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Açıldığı tarihten bugüne Sosyal Marketin tamamen vatandaşa hizmet odaklı faaliyetlerini yürüterek kurumsal ve sistemli bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Vali Dağlı, “Yapılan yardımların tamamı bağışçılar tarafından karşılanmaktadır. Devlet olarak bizim amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır. Sosyal Markette hayırsever vatandaşlarımızın vakfımıza bağışladığı yeni ve kaliteli kıyafet ile diğer malzemeler bulunmaktadır. Bu malzemeler market çalışanlarımız tarafından özenle paketlenip raflara yerleştirilerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sunulmaktadır. Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesine vesile olmak ve onların hayır duasını almak bizler için hizmetlerin en büyüğüdür.” dedi.

Sosyal Market’in, milletimizin tarih boyunca süregelmiş yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış hali olduğunu vurgulayan Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, hizmete başladığı günden bu yana 5.000’in üzerinde aileye giysi yardımı yapıldığını belirtti.

İhtiyaç sahibi vatandaşların gerek Samsun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gerekse ilçe vakıflarına müracaat edebileceklerini hatırlatan Vali Dağlı, bağışlarıyla Sosyal Marketin çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayan hayırsever vatandaşlara ve tüm kuruluşlara teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.