bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kozköy'de Doğalgaz Mutluluğu

YAKAKENT

Yakakent Belediyesi ile Akmercan Delta Gaz Dağıtım Şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

Yakakent Belediyesi ile Akmercan Delta Gaz Dağıtım Şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

Yakakent İlçesinde 2020 yılında Yakakent Merkez, Liman ve Kozköy mahallesinde 1. Etapda başlayan ve tamamlanan doğalgaz alt yapı çalışmalarının devamında, Kozköy mahallesinde sürdürülen 2. etap doğalgaz alt yapı çalışmaları sonrasında gazın evlere servis edilmesi için kutu bağlantı işlemleri devam ediyor.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kozköy mahallemizde 2. etap doğalgaz altyapı çalışmasını tamamladık, evlere dağıtım çalışması devam ediyor. Başkan Kıyma, şöyle konuştu.

"Kozköy mahallemizde 2.Etap'da doğalgaz çalışmalarına başladık. Yakın zamanda da doğalgazı vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hedefimiz yılbaşından önce doğal gazı getirmek. İnşallah bunu da başaracağız." Doğalgazın Kozköy mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Kozköy mahalle muhtarı Mecit Baş da Kozköy mahallemizin tüm yerleşim alanlarına doğalgazın gelmesini çok istiyoruz, "Hem çevre temizliği için hem de insanların rahat etmesi için çok önemli. Doğalgaz geldiğinde böyle bir sıkıntımız kalmayacak"

Belediye başkanımız Hüseyin Kıyma ve emeği geçen herkese mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum, dedi.

HABER: Mustafa KAHYA

Yakakent/SAMSUN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.