bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eski Başkan Burhan Bayrakdar; Aday Adayı

YAKAKENT

CHP Eski Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Yakakent Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

CHP Eski Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, Yakakent Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

Yakakent'te 31 Mart 2024' de yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'nin tanınmış yüzü eski belediye başkanı Burhan Bayrakdar, Belediye başkanlığına adaylık için başvurusunu yaptı.

2019-2024. yılları arasında bir dönem Yakakent Belediye Başkanlığı yapan Burhan Bayrakdar İlçe binasında Yakakent Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı.

Bayrakdar başvuru dosyasını CHP Yakakent İlçe Başkanı Halide Bayrakdar'a teslim etti.Bayrakdar, Yakakent için CHP'den başvuru yapan ilk isim oldu.

CHP Yakakent Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Bayrakdar, "Bu özel günde, bu anlamlı günde beni yalnız bırakmayan CHP ilçe teşkilatımıza, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimine tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

CHP Yakakent İlçe Başkanı Halide Bayrakdar'da "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli idareler seçimlerinde, CHP Yakakent Belediye Başkanlığı ilk aday adayı başvurusunu İlçe başkanlığımıza sunan Burhan Bayrakdar'a partimiz adına hayırlı olsun diyoruz" ifadesini kullandı.

 HABER: Mustafa KAHYA

Yakakent/Samsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.