bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Yılmaz, “Ramazan, Sofralar Paylaşıldıkça Güzelleşiyor”

YAKAKENT

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ev sahipliğini yaptığı Yakakent ilçesindeki toplu iftar programına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ev sahipliğini yaptığı Yakakent ilçesindeki toplu iftar programına katıldı. İlçe halkını büyük ilgi gösterdiği iftar programında Yakakentlilere hitap eden Başkan Yılmaz, Ramazan’ın ruhuna, manasına ve anlamına uygun bir iftar sofrası olduğunu belirterek, katılan herkese teşekkür etti. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla verilen toplu iftar yemeği, Yakakent Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Toplu İftar programına, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlarla kucaklaşarak ayaküstü sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftarın ardından da Yakakentlilere hitap etti. İlçe halkının Ramazanını ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Yılmaz, ‘’Geceniz mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. Cumhuriyet meydanında oluşturduğunuz güzellik için sizlere müteşekkirim. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan sofrası böyle insanlar katılınca güzel oluyor. Beraberce karşılıklı yan yana oturunca bir kuru ekmeği paylaşırsak güzel oluyor. Ramazan’ın ruhuna, anlamına, manasına ancak böylece anlam katmış oluyoruz. Rabbim bizim Ramazan sofralarını paylaşmamızı istiyor. Dolayısıyla bu akşam bunu gereğini yapmış olduk. Çok mutlu oldum. ‘’ diye konuştu.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, Yakakent Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve Yakakent Belediye Meclis üyeleri seçiminde AK Parti’ye oy veren herkese teşekkür eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, ‘’ 30 Mart seçiminde bizi tercih ettiğiniz ve hizmet etme imkanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi hakikaten 2002’den beri geçtiğimiz 12 yıl içinde iktisaden inim inim inleyen, neredeyse hasta adam haline gelmiş bir Türkiye’yi bulunduğu noktadan alıp adeta tırnaklarıyla kazıyarak bugün geleceğin büyük 20 ekonomiye sahip ülkelerinden biri haline getiren, önümüzdeki süre içinde de 10 büyük ekonomiye sahip ülkelerden biri haline getirmeyi kafasına koymuş, yüreğine yerleştirmiş Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçimini yapacağız. Ve kendisini inşallah 10 Ağustos günü Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz ve sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya çıkaracağız. Bunu için gerekli hassasiyeti göstereceğinizi, komşularınızı, çevrenizi uyaracağınızdan hiç endişem yok. Bunu da rica ediyorum. Allah nice Ramazanlara kavuştursun.’’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.