bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başbakan'a Sahip Çıkmak Türkiye'ye Sahip Çıkmaktır

YAKAKENT

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Başbakan'a sahip çıkmak, Türkiye'ye sahip çıkmaktır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Başbakan'a sahip çıkmak, Türkiye'ye sahip çıkmaktır" dedi.


Partisinin Yakakent İlçe teşkilatı üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, son günlerde özellikle Başbakan Erdoğan'ı hedef alan sözler söylendiğine dikkati çekerek, sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

 

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Yakakent ilçesine giderek, parti ve esnaf ziyaretleri yaptı. AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve partililerin karşıladığı Demir, ülke gündemine ilişkin açıklama yaptı. Gezi Parkı ve devamındaki süreçte hükümetin yaptığı her faaliyetin bazı kesimlerce Başbakan Erdoğan'ı hedef alarak karşı yönde kullandığını söyleyen Demir, "Gezi parkı olaylarında ağaçlar sökülerek başka bir yere dikilmek isteniyor. Oradakiler 'Başbakan istifa' diyorlar. Demokratikleşme paketi açıklanıyor, onda da bir şey bulup Başbakan'ı hedef alan ithamlarda bulunuyorlar. Türkiye'nin bugünleri yaşamasında Başbakan'ımızın geniş vizyonu var. Bunun için bu huzur ortamının, güven ortamının sürdürülmesi için Başbakanımıza sahip çıkmalıyız. Bugün Başbakan'a sahip çıkmak, Türkiye'ye sahip çıkmak demektir" dedi.

 

DEĞİŞİMİN ADRESİ: AK PARTİ

AK Parti'nin iktidar olduğu günden bu yana hep yeniliklerin ve değişimin adresi olduğuna dikkati çeken Milletvekili Demir, "Bunu çekemeyenler, yaptığımız her icraata bir bahane bulup, eleştiriyor. Elbette eleştirmek herkesin hakkı, fakat bunu yaparken Başbakan'a küfürler edilmesine, hükümete, belediye başkanlarına küfürler edip, karalama kampanyaları başlatılmasına da göz yumamayız. Bugün hedefini 2023 gösterip, ona doğru projeler üreten bir Türkiye var. Karanlık dönemleri geride bıraktık, pırıl pırıl bir geleceğe hep beraber yürüyoruz. Bu istikrarın sürmesi, gelişmelerin hızla devam etmesinde başta milletimizin ve siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımızın emeği büyük" diye konuştu.

 

Milletvekili Demir, daha sonra partililerin sorun ve taleplerini dinledi. Demir, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.