bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

BADEF ve İSGİD Sosyal Sorumluluk Projesini Yakakent'te Hayata Geçirdi

YAKAKENT

Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genç Bafralılar Derneği "Çocuklar Üşümesin" etkinliği kapsamında bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genç Bafralılar Derneği "Çocuklar Üşümesin" etkinliği kapsamında bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Bu proje ile Samsun Yakakent ilçesi Karaaba Şehit Bayram Aksu İlk ve Ortaokulu eğitim öğretim gören öğrencilerin üşüyen küçük yüreklerine güneşi ulaştırdılar.

İstanbul Samsunlu Genç İşinsanları Derneği de bu muhteşem etkinliğe kalem, silgi, oyuncak v.b hediyelerle çocukları sevindirerek mutlu etti.

"Çocuklar Üşümesin" sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Bafra Genç İnsanları Başkanı Eren Keskin, İstanbul'da faaliyet gösteren Genç İşinsanları Derneği Genel Başkanı Fatih Aşcı, Genel Başkan Vekili Harun Şener, Genel Sekreter Cennet Taşdelen, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yürür, Savaş Şahin, Tamer Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecenur Altaş, ve İstanbul Samsun Genç İşinsanları Genel Başkan Yardımcısı ve BADEF'e bağlı Bafra Genç Bafralılar Derneği Başkanı Eren Keskin katıldı.

Samsun Yakakent ilçesi Karaaba Şehit Bayram Aksu İlk ve Ortaokulu Müdürü Servet Altuntaş, Öğretmenler, öğrenciler ve Öğrenci velileri yardımlar için ilgili Federasyon ve Dernek Başkanları ile Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.