bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

YAKAKENT

Yakakent ilçesinde ağır kış şartlarında zarar gören yolların bakımı ve onarımı için Belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yakakent ilçesinde ağır kış şartlarında zarar gören yolların bakımı ve onarımı için Belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Yoğun yağışlar nedeniyle yol bakım onarım çalışmalarına Yakakent ilçesinin Merkez Mahallesi Pelitdibi (Kocatepe) Sokakta başlayan çalışmalar devam ediyor. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, çalışmaları bizzat takip ederek, incelemelerde bulundu.

 

Yakakent Belediye Başkanı Kıyma yaptığı açıklamada; “İlçemizde bulunan yollarda bakım ve onarım çalışmalarına başlanmış olup, tespitlerimiz doğrultusunda önümüzdeki günlerde İlçemizde yol bakım onarım çalışmalarına devam edilecektir. Altyapı çalışmaları nedeniyle İlçe yollarımızda meydana gelen bozulmalar Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak şekilde en kısa zamanda tamamen yenilenecektir. İlçemizin gelişimi ve turizm sektöründeki vizyonu çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediyemizin de destekleri ile Yakakent’in çehresini değiştirecek yeniden yapılanma sürecine girilmiştir” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Kıyma; “İnşallah kısa bir süre sonra Yakakent’in yeni çehresiyle, gerçekleşen projeler vesilesiyle, vatandaşlarımızın huzuruna çıkacağız. İnşaat çalışmaları ve yeniden yapılanma hususunda vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle özürlerimi sunuyorum. En kısa zaman da tamamlanması planlanan çalışmaların neticesini halkımızla birlikte bende sabırsızlıkla bekliyorum” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.