bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te Endüstriyel Beton Yol ve Kaldırım Çalışmaları

YAKAKENT

Yakakent İlçesi Merkez Mahallesi Rasim Çağlar Sokak, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi boyunca planlanan endüstriyel beton yol ve kaldırım kaplaması yapım işi devam ediyor.

Yakakent İlçesi Merkez Mahallesi Rasim Çağlar Sokak, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi boyunca planlanan endüstriyel beton yol ve kaldırım kaplaması yapım işi devam ediyor.

 

Yakakent’te Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ tarafından başlatılan kanalizasyon, yağmursuyu kanalı ve arıtma tesisi yapım işi çerçevesinde bozulan üst yol kaplamalarının yeniden yapılması hususunda altyapı çalışmaları tamamlanmış olan Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Rasim Çağlar Sokakta beton kaldırım ve yol üst kaplaması yapım inşaatı süratle devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı ve çarşı içi olarak tanımlanan Cumhuriyet Caddesinin bir kısmında tamamlanan çalışmalar, şehir merkezimizi karayoluna bağlayan ilçe girişi durumundaki Rasim Çağlar Sokakta da tamamlanmak üzere. Bir süredir Rasim Çağlar Sokakta Telekom, TEDAŞ ve SASKİ tarafından devam eden altyapı çalışmaları ile Yakakent Belediyesi yol ve kaldırım genişletme çalışmalarından sonra başlanan endüstriyel yol ve kaldırım üst kaplaması çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. İlçenin girişi durumundaki Rasim Çağlar Sokak birkaç gün içerisinde yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulacağı bilgisine ulaşıldı.

 

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını incelemek üzere inşaat alanına yaptığı ziyarette, çalışmalar hakkında bilgi alarak vatandaşlar la bir araya geldi. İlçenin girişi olan bu sokakta yol ve kaldırımların yenilenmesine müteakip, farklı çalışmalarla gerek Rasim Çağlar Sokak gerekse Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesinde görsel anlamda yeni düzenlemelere gidilerek, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara başlanacağını belirtti.

 

İncelemelerini tamamlayan Belediye Başkanı Kıyma, “İlçemize yapılan hizmetlerden ve katkılardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Genel Sekreter Coşkun Öncel, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, SASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Yakakent İlçe SASKİ Müdürlüğü ve bütün emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.