bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent’te Aylık İstişare Toplantısı Yapıldı

YAKAKENT

Yakakent Belediye Başkanlığı ve Yakakent Kaymakamlığı tarafından düzenlenen aylık istişare toplantısı yapıldı.

Yakakent Belediye Başkanlığı ve Yakakent Kaymakamlığı tarafından düzenlenen aylık istişare toplantısı yapıldı.

 

Kozköy Mahallesi Esat Tiryaki Kıraathanesinde gerçekleştirilen toplantıya; Yakakent Kaymakamı Vekili Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş. Gürkan Demir ve İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı, Sivil toplum kuruluşları, Daire amirleri ve muhtarların katıldı.

 

Toplantıda Yakakent Kaymakam Vekili Oğuz Alp Çağlar; Daire Amirleri Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına ve Muhtarlara hitaben gündemdeki konular hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Kaymakam Çağlar 15 Temmuz Darbe girişimi ve güncel konular hakkında kısa bilgiler vererek başladığı konuşmasında; “Bu tür toplantılar bundan böyle kaymakamlık tarafından düzenli bir şekilde Daire amirleri, Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar olarak her ay bir mahallede gerçekleştirileceğini, halk toplantıları ayda bir gerçekleştirilecek” şeklinde konuştu.

 

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmasında; “İlçemizde devam eden kanalizasyon projesi, Yüksekokul Projesi, Konferans salonu ve Düğün, Nişan salonu projesi, Deniz tahkimatı projesi, Kozköy mahalle içi parke taş projesi ve son olarak tam teşekküllü aile sağlık merkezi projeleri hakkında bilgilendirmede bulunarak halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Emniyet Amiri Murat Sarı; İlçe sınırları içerisinde Menşei olmayan hayvanları taşıyan vatandaşların dikkatli olmaları ve menşei olmayan hayvanların taşınmaması hususunda uyarılarda bulundu. Murat Sarı; “İlçe sınırları içerisinde ve dışarısında vatandaşların çok dikkatli olması ve telefon dolandırıcılığı konusunda bu tarz aramalarda telefonun derhal kapatılarak 155 hattına bilgi vermelerini önemle duyuruyorum” şeklinde konuştu.

 

İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Kd. Bçvş. Gürkan Demir; Terör hakkında ve dikkat çeken kişileri ve terör örgütlerine yardım edenlerin derhal bilgi verilmesi hususunda bilgiler verdi.

 

Son olarak toplantıya katılan vatandaşlar ve Muhtarlar Mahallelerini ilgilendiren konularda daire amirlerine sorular sorarak izlemeleri gereken kanuni yollar hakkında bilgiler aldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.