bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent Liman’da Çevre Düzenleme Çalışmaları

YAKAKENT

Yakakent ilçesi Liman Mahallesinde çevre düzenleme, peyzaj ve park yapım çalışmaları devam ediyor.

Yakakent ilçesi Liman Mahallesinde çevre düzenleme, peyzaj ve park yapım çalışmaları devam ediyor.

Yakakent ilçesi Liman Mahallesi Liman içi mevkii Atatürk Bulvarı üzerinde inşasına başlanan çevre düzenleme, peyzaj ve park alanı yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Atatürk Bulvarının Liman içi 2. Barınak kısmında yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun parkı ve yeşil alanları ile ilçeye nefes aldıracak olan proje önümüzdeki süreçte ilçenin en önemli rehabilitasyon alanlarından biri olacak.

Yakakent Belediye BaşkanıHüseyin Kıyma inşaat alanına ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Yılbaşına kadar bitirilmesi planlanan proje kapsamında hizmete açılacak sosyal donatı alanları ile gerek Yakakent’liler gerekse ilçeyi ziyaret eden vatandaşlarıiçin alternatif bir proje hayata geçirilmek istendiğini belirten Belediye Başkanı, “İnşallah önümüzdeki günlerde hizmete açılacak tesisler ile ilçemizin yeni spor alanları, oyun parkları ve park alanına kavuşacaktır. Önümüzdeki süreçte ilçemizde devam eden projeler tamamlandıkça ilçemizde yapmaya çalıştığımız kalkınma ve gelişim hamlesinin değerinin daha iyi anlaşılacağını düşünüyor, ilçemizin önünün daha da açılacağını ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kıyma; “Başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mustafa Yurt, Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Serkan Çam ve ilçemize yaptıkları katkılardan dolayı emeği geçen herkese tüm Yakakent halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.