bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Yakakent İlçesi’nde Beton Yol Çalışması

YAKAKENT

Samsun’un Yakakent ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve Yakakent Belediyesi tarafından ulaşım sorununu çözmek üzere mevcut yolların genişletilip, standartının yükseltilerek beton yol yapılması, mahalle yollarını stabilize olarak yeniden düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.

Samsun’un Yakakent ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve Yakakent Belediyesi tarafından ulaşım sorununu çözmek üzere mevcut yolların genişletilip, standartının yükseltilerek beton yol yapılması, mahalle yollarını stabilize olarak yeniden düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.

 

Bu kapsamda Yakakent ilçesinde muhtelif güzergâhlarda yaklaşık 10 km beton yol yapım çalışması planlandığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre ilk etapta Kayalı-Mutaflı grup yolu üzerinde Kürüz Mahallesi ile Gürgenlik Mahallesi arasında kalan yolda taban (zemin) çalışmaları tamamlanarak üst betonlama çalışmasına başlandı.

 

Yakakent ilçesinde çalışmalara bağlı olarak yol Kürüz camii önünden ve Gürgenlik Mahallesinden trafiğe kapatıldı. Yolu kullanmak isteyen sürücülerin Kürüz Mahallesi; Zinzirli Toraklı yolu Kayalı veya Gürgenlik Mahallesi Oğuz bağlantı yolu Oğuz Mahallesi güzergahlarını kullanmaları gerektiği bildirildi.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve bir süre refakat eden Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ olmak üzere emeği geçen bütün Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, yolun öncelikle Kürüz, Gürgenlik, Kayalı ve Mutaflı Mahalleleri halkına sonrasında Yakakent'lilere ve tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.