bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali İbrahim Şahin; Yakakent’i Ziyaret Etti

YAKAKENT

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve beraberindeki heyet Yakakent ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve beraberindeki heyet Yakakent ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Vali Şahin; Yakakent İlçe Hükümet Konağı girişinde İlçe Kaymakamımız Yusuf Gemici, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Kurum Amirleri tarafından karşılandı. Yakakent Kaymakamlık Makamında İlçe Kaymakamı Gemici tarafından Vali Şahin’e ilçe hakkında brifing verildi.

 

Yakakent İlçesi hakkında Vali Şahin'e ilçenin tarihi, kültürel, sosyal yapısı ve turizmi hakkında bilgi veren Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici,"İlçemiz yeşil ile mavinin kucaklaştığı ender köşelerinden biri olan ve Samsun ilinin denize sıfır tek ilçesidir. Yakakent’in 14 km’lik sahil bandı olup her bir metrekaresi plaj konumundadır. İlçe merkezinde ise 2,5 km’lik sahil şeridi bulunmaktadır. İlçemizde çam ormanları denizle iç içe olması nedeniyle huzurlu ve temiz bir çevre görüntüsü sergilemektedir. Samsun denilince akla denizi ve balığı ile Yakakent akla gelmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Vali Şahin ve beraberindeki heyetle birlikte Yakakent Liman Barınağına geçerek İlçe Tarım Müdürlüğüne ait araştırma teknesi ile İlçe sınırlarında bulunan Balık Çiftliklerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı..

 

Samsun Valisi İbrahim Şahin "Bu şirin ilçemizi ziyaret etmekten çok mutlu oldum. Yakakent ilçemiz denizi, balığı, yeşil ormanları, yaylaları ve Su ürünleri sanayisi ve kafeste balık yetiştiriciliği ile Samsun'un turizmine ve ekonomisine büyük katkı sunmaktadır" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.