bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kıyma’dan ‘İşitme Engelliler Olimpiyatı’na Destek

YAKAKENT

2017 Yılında yapılacak ‘’Deaflympics 23.İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na Samsun ev sahipliği yapacak.

2017 Yılında yapılacak ‘’Deaflympics 23.İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na Samsun ev sahipliği yapacak.

 

2017 Samsun Deaflympics 23. İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü, Deaflympics organizasyon ekibi, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’yı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Deaflympics 23.İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörlüğünce 2017 yılında Samsun’da gerçekleştirilecek olan ‘’2017 Samsun Deaflympics 23. İşitme Engelliler Olimpiyat” hazırlıkları hakkında Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’ya bilgi vererek bu önemli organizasyonda Yakakent ilçesi olarak nasıl katkı sağlayabileceği ve organizasyonda nasıl yer alabileceği görüşüldü.

 

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma yaptığı konuşmasında,”2017 yılında gerçekleştirilecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na Türkiye Adına ev sahipliği yapacak olan ilimizde, bize de Yakakent ilçesi olarak üzerimize düşen katkıyı sağlamaktan gurur ve mutluluk duyarız’’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.