bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Kıyma; Çalışmaları Yerinde İnceledi

YAKAKENT

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Belediye tarafından ilçeye bağlı mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Belediye tarafından ilçeye bağlı mahallelerde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

 

Yakakent ilçesi Merkez Mahallesinde yapımına devam edilen Endüstriyel Baskı Beton Yol ve Kaldırım çalışmalarını, Kanalizasyon çalışmaları kapsamında bozulan yolların stabilize yol yüzeylerinin reglaj yapılarak silinmesi, malzeme serilmesi ve sıkıştırılmasını içeren çalışmaları, Küplüağzı deresi temizlik çalışmaları, Cumhuriyet Meydanı Deniz Tahkimatı çalışmaları ve son olarak Küplüağzı Mahallesinde yapımı devam eden parke taş döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; “Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmaya ve projeler üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Hüseyin Kıyma yaptığı açıklamada; “Aynı zamanda 2017 yılı içerisinde söz verdiğimiz projelerin bir kısmını faaliyete geçireceğiz, halkımız her şeyin en güzeline layık. Dolayısıyla da bu güzellikleri onlara sunmak konusunda da mesafe tanımaksızın, zaman tanımaksızın hızlı bir şekilde yol alıyoruz. İlçemizin bu farklı mahallelerine yapılan hizmetler ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.