bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Vali Dağlı, Yakakentli Güreşçileri Ağırladı

SPOR

U23 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Samsun’u temsil eden sporcular Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “2-9 Ocak 2022 tarihleri arasında Kayseri'de gerçekleştirilen U23 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ilimizi temsil ederek sporcular Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, 2-9 Ocak 2022 tarihleri arasında Kayseri'de gerçekleştirilen U23 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda ilimizi temsil ederek 97 kg'da Türkiye 1.'si olan Mustafa Olgun, Bayanlar 53 kg'da Türkiye 5.'si Emine Aksu ve 50 kg'da Türkiye 5.'si Büşra Koç ve antrenörleriyle birlikte Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyonada elde ettikleri başarılarla ilimizi gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eden Vali Dağlı, bundan sonraki süreçte de çalışmalarını disiplinli bir şekilde sürdürerek hem ilimize hem de ülkemize nice şampiyonluk ve madalyalar kazandıracaklarına inandığını ifade ederek, başarılarının devamını diledi” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.