bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Triatlon Milli Takım Sporcusu Nicolas Beyeler, Fransa Birinci Oldu

SPOR

Fransa’nın Nice kentinde yapılan Ironman Fransa Şampiyonası’nda Triatlon Türk milli takım 35-39 yaş kategorisinde yarışan Nicolas Beyeler’e birinci oldu.Özaltın Holding’e ait olan Gloria Olympic Arena’nın destek verdiği İsviçreli...

Fransa’nın Nice kentinde yapılan Ironman Fransa Şampiyonası’nda Triatlon Türk milli takım 35-39 yaş kategorisinde yarışan Nicolas Beyeler’e birinci oldu.

Özaltın Holding’e ait olan Gloria Olympic Arena’nın destek verdiği İsviçreli atlet Nicolas Beyeler, Fransa’nın Nice kentinde yapılan Ironman Fransa Şampiyonası’nda birinci oldu. Triatlon yarışını ilk sırada bitiren Beyeler, 35’inci Ironman Dünya Şampiyonası’na doğrudan katılacak. 64 ülkeden 2 bin 500’ün üzerinde yarışmacının katıldığı, Ironman Fransa Şampiyonası’nda İsviçreli Triatlon Türk Milli takım sporcusu Nicolas Beyeler şampiyonluğu göğüsledi. 35-39 yaş kategorisinde yarışan Nicolas Beyeler parkuru 8 saat 50 dakika 53 saniye ile başarıyla tamamladı. Beyeler, 12 Ekim 2013 tarihinde Hawai de düzenlenecek 35’inci Ironman Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Turistlerin büyük ilgi gösterdiği yarış ödül töreni ile sona erdi. Avrupa’da ve dünya çapında önemli bir organizasyon olan Ironman Fransa Şampiyonasında binlerce sporcu biraraya geldi. Sporcular, Ironman (demiradam) yarışlarında 3,8 kilometre yüzme, 180 kilometre bisiklet ve 42,2 kilometre koşu yaparak parkuru tamamladılar.

Öte yandan, 36 farklı spor dalının yapılmasına olanak verecek Olympic Arena Antalya Belek’te kuruluyor. Dünya’nın ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı ilk ve tek spor tesisi Gloria Olympic Arena, 2014 yılının sonunda hizmete girecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.