bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tolga Çavdar Göztepe'de

SPOR

Göztepe, geçen yıl Faturavizyon Kahramanmaraşspor’da forma giyen 1984 doğumlu oyuncu Tolga Çavdar’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.Taraftarı olduğu takımın formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Tolga Çavdar; “Göztepe...

Göztepe, geçen yıl Faturavizyon Kahramanmaraşspor’da forma giyen 1984 doğumlu oyuncu Tolga Çavdar’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Taraftarı olduğu takımın formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Tolga Çavdar; “Göztepe hedefleri olan bir kulüp. Bende bu hedeflere hizmet etmek için buradayım. Takım arkadaşlarımla iyi bir kamp dönemi geçirip Göztepe’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

Çavdar, futbola İzmirspor altyapısında başladı ve burada profesyonel olarak 2007 senesine kadar oynadı. 2007 senesinde Giresunspor'a transfer oldu. Burada iki sezon oynadıktan sonra 2009'da Kartalspor'a geçti. Kartalspor’da 2012 senesine kadar forma giyen oyuncu, 2012-2013 sezonunda Kahramanmaraşspor’a transfer oldu ve burada şampiyonluk yaşayarak, bir üst lige yükseldi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.