bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Tetteh: "hiç Bir Oyuncumu Maç İzlesin Diye Getirmedim"

SPOR

Gana U20 Milli Takım Teknik Direktörü Sallas Tetteh, turnuva hedeflerine ulaştıklarını söyledi.U20 Dünya Kupası'nda Irak Milli takımı ile 3'üncülük maçına çıkacak olan Gana U20 Milli Takımı'nda teknik direktör Sallas Tetteh, turnuvada...

Gana U20 Milli Takım Teknik Direktörü Sallas Tetteh, turnuva hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

U20 Dünya Kupası'nda Irak Milli takımı ile 3'üncülük maçına çıkacak olan Gana U20 Milli Takımı'nda teknik direktör Sallas Tetteh, turnuvada yarı final oynayarak hedefledikleri yere ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Polat Renaissance Hotel'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gana U20 Milli Takım Teknik Direktörü Sallas Tetteh, turnuvaya başlamadan önce ilk 4'ü hedeflediklerini belirterek, "Turnuvada hedeflediğimiz yere ulaştığımız için mutluyuz. 3'üncülük maçında Irak milli takımı ile oynayacağız. Nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Irak takımı karşısında elimizden gelen en iyisini yapacağız" dedi.

Turnuvada en çok gol atan takımlardan birisi olduklarına dikkat çeken Tetteh, "Bu bizim için bir avantaj olabilir. Ama Irak takımı karşısında bunu kullanmamız lazım. Irak, Mısır'ı takımını yenerek bu turnuvaya katıldı ama oranın atmosferi farklı bu turnuvanın atmosferi farklı" diye konuştu.

Basın mensuplarının "4 haftadır Türkiye'desiniz. Nasıl buldunuz?" sorusuna ise Tetteh, "Burası çok güzel bir ülke. Burada kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi davrandılar. Burada kalmayı düşündük" diye cevap verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.