bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sollied'den Yeni Sezon Açıklaması

SPOR

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Tornd Sollied, yeni sezon için futbolcularını uyardı.Takımın geçen yıl son haftaya kadar ligde kalma mücadelesi verdiğini belirten Sollied, yeni sezonda böyle bir sıkıntı yaşamamak için mücadele...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Tornd Sollied, yeni sezon için futbolcularını uyardı.

Takımın geçen yıl son haftaya kadar ligde kalma mücadelesi verdiğini belirten Sollied, yeni sezonda böyle bir sıkıntı yaşamamak için mücadele edeceklerini söyledi. Bunun için de ligin ilk haftasından itibaren takım olarak iyi mücadele vermeleri gerektiğini kaydeden Sollied, rakiplerden daha çok isteyip kazanmak için mücadele etmeleri gerektiğini dile getirdi.

Yeni sezon için iki etaplı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve lige hazır bir konuma gelmenin çabası içinde olduklarını belirten Sollied, "Takım olarak bazı eksiklerimiz vardı. Bu eksikleri giderme adına gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Gereken yapılacak. Bizim işimiz takım olarak lige en iyi şekilde hazırlanmak ve iyi futbol oynamak. Hollanda’da yaptığımız hazırlık çalışmaları kapsamında takımın arzu ettiğimiz düzeye gelmesine çaba gösterdik. Bu isteğimiz önemli ölçüde gerçekleşti. Şimdi lig öncesi önümüzde kendimizi test edebileceğimiz bir turnuva var. Bu turnuvada takımın lig için düşündüğümüz kadrosuna son şekli verebilmenin çalışmalarını yapacağız. Transfer komitesinin yaptığı çalışmalarda istediğimiz bir iki oyuncunun kadromuza ilave edilmesiyle tam olarak ideal on biri bulma şansımızı artıracağız. Ancak bu konuda şu anda yaptığımız bir kadro var ve bu kadroyu en verimli şekilde kullanmamız gerekiyor. Hepimizin hedefi başarıya ulaşmak. Bunun için de herkes çok çalışacak. Bu şehir geçtiğimiz sezon son haftalara kadar düşme korkusu yaşadı. Bunu tekrarlamak istemiyoruz. Herkes elinden geleni yapacak. Formayı da hak eden giyecek. Tek işimiz de futbol olacak. Oynadığı futbolla izleyenlere keyif veren ve alacağı sonuçlarla taraftarlarını mutlu edecek bir takım olmak için gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi de gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.