bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Sivasspor Bilinçli Taraftar Kartı Başvuruları Başladı

SPOR

Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Sivasspor iş birliği ile taraftarlara futbolda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine yönelik olarak "Bilinçli Taraftar Eğitimi" programı düzenlenecek.Bilinçli Taraftar Eğitimi’ne hakem ve futbol televizyon programı...

Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Sivasspor iş birliği ile taraftarlara futbolda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine yönelik olarak "Bilinçli Taraftar Eğitimi" programı düzenlenecek.

Bilinçli Taraftar Eğitimi’ne hakem ve futbol televizyon programı yapımcıları eğitici olarak katılacak. Eğitime katılacaklara eğitim sonunda "Bilinçli Taraftar Kartı" verilecek. Kartı alan taraftarlara ayrıca Sivasspor imzalı forma, taraftar atkısı, şapka, rozet gibi çeşitli hediyeler verilecek. Taraftarlar Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte maç izleme, lisanslı ürünlerde indirim, Sivasspor işletme tesislerinden indirimden yararlanma gibi fırsatlara da sahip olacak.

Eğitime katılmak isteyen taraftarlar, Sivas Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü Spor Büro Amirliğine gelerek başvuruda istenilen belgeleri kapalı zarfa koyarak elden teslimiyle başvuru yapabilecek.

Başvurular 05-29 Ağustos 2013 tarihleri arasından hafta içi mesai saatleri içerinde yapılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.