bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şenocak; “2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na Hazırız”

SPOR

Bafra Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Samsun'un ev sahipliğinde 18-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na hazır olduklarını söyledi.

BAFRA HABER - Bafra Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Samsun'un ev sahipliğinde 18-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na hazır olduklarını söyledi.

Şenocak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki atış poligonu ile tesislerin oyunlara hazırlandığını, diğer tesislerin ise bakım ve onarımının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının talimatı ile spor tesislerin tüm çevre düzenlemesi yapılarak hazır hale getirildiğini dile getiren Şenocak, "Gençlik ve Spor Hizmetleri olarak olimpiyatlara hazırız. Bafra'mıza bu tesisleri kazandıran Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a da sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.

Oyunları önemsediklerini dile getiren Şenocak, "Türkiye, her türlü organizasyonun, etkinliğin üstesinden gelebilecek bir ülkedir. Tesisleri borçla yapan bir ülke olmadık. Organizasyonda tribünlerimizin dolu olması da önemli. Eğer bu organizasyondan yüzümüzün akıyla çıkarsak, 2028 olimpiyatların en büyük favorisi olarak Türkiye'yi gösterebiliriz." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.