bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Samsunspor: 1 - Altınordu: 4

SPOR

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Altınordu, deplasmanda Samsunspor'u 4-1 mağlup etti.

SAMSUN HABER - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, kendi sahalarında 4-1 mağlup oldukları Altınordu maçına ilişkin, "Böyle bir skordan sonra taraftarların karşısına çıkmak utanç verici." dedi.

Özalan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, inanılmaz derecede üzüntülü olduğunu söyledi.

Takımda bir yanlışlık olduğuna dikkati çeken Özalan, "Bir yanlışlık var işin içinde. Bildiğimiz bir yanlış var birde araştırıp bulacağımız bir yanlışlık var. Onu da yönetim kurulu üyelerimize oturup konuşacağız. Çünkü beni yapabileceklerim var, birde onların yapabilecekleri konular var. Böyle 4-1'lik bir skordan sonra taraftarlarımızın karşısına çıkmak gerçekten üzüntü verici." ifadelerini kullandı.

Futbolcuların kazanma ruhunu sahaya yansıtamamasının gerçekten büyük bir yanlış olduğuna vurgu yapan Özalan, "Böyle skorlardan sonra sakin olmak gerekir. Takım olarak bir zaman içindeyiz, istifa konusunda yarın net bir karar verebilirim. Samsunspor büyük bir camia ayağa kaldığımız zaman bu takımı kimse deviremez. Çözümünü bulup inşallah karşınıza çözmüş bir şekilde çıkarız." değerlendirmesinde bulundu.

- Samsunspor: 1 - Altınordu: 4

Stat: Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Erkan Özdamar, Murat Temel, Vural Gül

Samsunspor: Furkan Köse, Hasan Hatipoğlu, Kenan Karışık (Dk. 66 Gökay Iravul), Ayite, Chibuike, Ahmet Cebe (Dk. 34 Halil İbrahim Pekşen), Ufuk Budak, Abdülkerim Bardakçı, Çağrı Ortakaya (Dk. 46 Muhammet Beşir), Ramazan Övüç, Erkam Reşmen

Altınordu: Erce Kardeşler, Uğur Arslan Kuru, Yusuf Acer, Mehmet Murat Uçar (Dk. 90+1 Enis Durak), Serkan Göksu (Dk. 68 Alican Özfesli), Mirkan Aydın (Dk. 56 Fatih Aktay), Kerim Avcı, Deniz Vural, Kerim Alıcı, Barış Alıcı, Recep Yemişçi

Goller: Dk. 17 Mirkan Aydın, Dk. 43 Mehmet Murat Uçar, Dk. 75 Barış Alıcı, Dk. 77 Kerim Avcı (Altınordu), Dk. 83 Muhammet Beşir (Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Barış Alıcı, Dk. 44 Recep Remişçi, Dk. 64 Uğur Arslan Kuru, Dk. 69 Mehmet Murat Uçar, Dk. 82 Alican Özfesli (Altınordu), Dk. 69 Abdülkerim Bardakçı, Dk. 81 Ayite, Dk. 85 Ramazan Övünç (Samsunspor)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.