bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şampiyonların Teşekkür Ziyareti

SPOR

Samsun'un bocce branşında gruru olan Alaçamspor bocce takımı milli sporcuları Samsun Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU'nu ziyaret etti.

Samsun'un bocce branşında gruru olan Alaçamspor bocce takımı milli sporcuları Samsun Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU'nu ziyaret etti.

2017 yılında Bulgaristan’da Türk milli takım ile Balkan şampiyonu olan sporcular 2019 yılında Türk milli takımının yarısını oluşturarak Kamboçya’da yapılan Dünya Gençler ve Kadınlar petank şampiyonasında ülkemizi temsil ettiler. Sayısız Türkiye dereceleri getiren Alaçamspor bocce takımı sporcuları en son 21-24 Ocak tarihinde Samsun ilini temsilen katıldıkları Raffa Türkiye Şampiyonasından Türkiye ikinciliği ile döndüler.

Alaçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu KESKİN KARAASLAN ile birlikte Alaçamspor Bocce Takımı Milli Sporcuları Aylin EMİR, Şeymanur AKMAN, Rabia Nur UZUNAY ve Milli Takım Antrenörü Gökhan BOZDEMİR'i makamında ağırlayan İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu başarılarından dolayı bocce takımı sporcu ve antrenörünü tebrik etti.Sporculara çeşitli hediyeler veren Kapasoğlu “Başarılı olan Milli sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli takım Antrenörü Gökhan BOZDEMİR, “bocce branşında Samsun'u ve Türkiyeyi en iyi şekilde temsil ettik bundan sonrada temsil etmeye devam edeceğiz.Sayın il müdürüm İsmail Hakkı KASAPOĞLU ve ilçe Müdürüm Sayın Cansu Keskin KARAASLAN her zaman bizleri desteklediler. bu köy çocuklarına vermiş oldukları destekten ötürü şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.