bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Serkan Erdoğan'ı Renklerine Bağladı

SPOR

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı renklerine bağladığı tecrübeli basketçi Serkan Erdoğan 2 yıllığına imza attı.Grand Otal’de düzenlenen basın toplantısına Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Metin Uzer, yönetim...

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı renklerine bağladığı tecrübeli basketçi Serkan Erdoğan 2 yıllığına imza attı.

Grand Otal’de düzenlenen basın toplantısına Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Metin Uzer, yönetim kurulu üyeleri Taner Nakıboğlu, Cihan Dağcı, Boray Dai ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Yeni sezona çok iddialı hazırlandıklarını belirten başkan Metin Uzer, “Royal Halı Basketbol Kulübü olarak 2013-2014 sezonunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bildiğiniz gibi transferlerimizde hızlı bir şekilde devam ediyor. Serkan Erdoğan Beko Basketbol Ligi’nde yıllarca oynamış. Gaziantep ve Serkan Erdoğan birlikteliğinin başta şehrimize ve kulübümüze hayırlı olsun. Ayrıca sezon başında Euro Challenge katılacağımız belli değildi. Ama Euro Challenge gruplara katıldıktan sonra daha iddialı bir takım kurmak için çalışıyoruz. Bunun için de tüm takım yöneticilerini teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Yeni transfer Serkan Erdoğan ise transferde emeği geçen bütün yöneticilere teşekkür ederek, “Benim amacım yıllardır süre gelen ve sahip olduğum tecrübemi, bilgimi takım arkadaşlarımla beraber, bu kulübün daha iye yerlere gelmesi için kullanmaya çalışacağım. Onun için buradayım. Umarım hedeflerimiz doğrultusunda, iyi çalışıp hocamızla beraber ligi en iyi şekilde üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum. Ben zaten bu kulüpte bu isteği gördüğüm için buraya geldim. Çünkü ben 35 yaşında olmama rağmen hala hedefleri olan bir sporcuyum. Kulübün yöneticilerinde, hocamda bu heyecanı gördüğüm için onların heyecanına ortak olmak istedim. İnşallah hayırlısıyla 2 sezon kulübümüzü en üst düzeye getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Yönetim Kurulu üyesi Taner Nakıboğlu heyecanla ligi beklediklerini belirterek, “Çünkü inanıyoruz ki hem bu sene Beko Basketbol Ligi’nde hem de Euro Challenge’de güzel bir takımla güzel mücadeleler alırız. Her zaman söylüyoruz, Basketbol’a alt yapısı ile birlikte çok destek veriyoruz. İnşallah kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünüyoruz. Gaziantep olarak yıllarca basketbol’un devam etmesini, başarılara imza atmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.