bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Oryantring'in Devleri Soma'da Buluşacak

SPOR

Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı (SOSEV) ve Soma Gençlik ve Spor Hizmetleri yaklaşık bir yıl süren çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Soma'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak Oryantiring Spor'unun devleri Soma'da...

Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı (SOSEV) ve Soma Gençlik ve Spor Hizmetleri yaklaşık bir yıl süren çalışmalarının karşılığını almaya başladı. Soma'nın tanıtımına büyük katkı sağlayacak Oryantiring Spor'unun devleri Soma'da buluşacak.

Oryantiring Milli Takım ve Sporcu Gelişim Kampı 23-31 Ağustos tarihleri arasında Soma'da gerçekleştirilecek. Organizasyon komitesi adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay ve SOSEV Genel Sekreteri Ali Subaşı yaptıkları basın açıklamasında 'Bir yıldır süren yoğun çalışmalar neticesinde Oryantiring sporunun ilçemizde tanıtımı,gelişmesi ve alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmıştır.' dedi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Açılan Eğitim seminerleri, hakem, antrenör kursları ve ilçemizin değişik yerlerinin harita çizimleri tamamlanmıştır. Bu çalışmaların neticesinde Oryantiring Federasyonu ile yapılan görüşmelerle Milli Takım ve Sporcu Gelişim Kampının Soma da yapılması sağlanmıştır. 23-31 Ağustos Tarihleri arasında yapılacak Oryantiring Milli Takım ve Gelişim Kampımız Anadolu Öğretmen Lisesinde Yapılacaktır. Kampımıza Ülkemizin değişik yerlerinden ve Kıbrıs Türk Cumhuriyetin den 150 öğrenci ve 40 Eğitmen katılacaktır. Bu Milli Takım ve Sporcu Gelişim Kampı İlçemiz için, Gençlerimiz için önem arz etmektedir.İlçemizden de bu kampa katılmak isteyen öğrencilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze başvuru yapabilirler. Oryantiring Federasyonu As Başkanı Sn. Koray Dever ile Manisa İl temsilcimiz Özgür Morbel ve görevliler İlçemizi bir çok kez ziyaret ederek çalışmaları gözden geçirmişler ve yardımlarını esirgememişlerdir.İlçemizin tanıtımına,turizm alanında gelişmesine özellikle de gençlerimize çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu sporun İlçemizde yapılan çalışmalarla Lider konuma ulaşmasında her zaman yanımızda olan ve bizleri cesaretlendiren ,yardımı esirgemeyen Soma Belediye Başkanımız Sn. Hasan Ergene'ye SOSEV Başkanı sn. Mustafa Bayraktar‘a, Kızılay Şube Başkanı Sn. Turgut Tuzcuoğlu‘na , CBÜ Soma MYO Müdürü Sn. Doç.Dr. Ayla Tekin‘e, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tahsin Altunsoy ‘a teşekkürü borç biliriz" denildi.

SOMA ORİENTİRİNG GELİŞİM KAMPI PROGRAMI

(10, 12, 14 Yaş Kategorisi)

23 Ağustos : Kampa Katılım-Sporcuların Karşılanması (14.00-19.00)

24 Ağustos : Sabah Teorik Çalışma öğleden sonra Pratik uygulama; (Soma SEAŞ ve Azot Mevkii Yaş Gruplarına Göre farklı arazilerde)

25 Ağustos : Sabah Teorik Eğitim, Öğle Yemeğinden sonra uygulamalı çalışma (Savaştepe mevkii)

26 Ağustos : Tüm gün arazide Parkur Çalışması (Edremit/Hanlar mevkii)

27 Ağustos : Sabah Teorik Eğitim, Öğle Yemeğinden sonra uygulamalı çalışma (Bergama/Kozak mevkii)

28 Ağustos : Serbest Gün (Gezi) Güzergah : Bergama-Ayvalık-Cunda-Şeytan Sofrası-Murat Reis Koyu-Sarımsaklı-Dikili (Bademli Köyü)

29 Ağustos : Tüm gün arazide Parkur Çalışması (Balıkesir/Konakpınar mevkii ve BAÜ Yerleşkesi)

30 Ağustos : Sabah Tören ve Teorik Eğitim, Öğle Yemeğinden sonra uygulamalı çalışma (Bergama/Kozak mevkii), Gece Orientiringi

31 Ağustos : Sabah Teorik Eğitim ve genel değerlendirme

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.