bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Olcay Şahan: “bu Sene Hedefimiz Kupa Kaldırmak”

SPOR

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Olcay Şahan, bu sezon kupa kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Şahan, "Yeni sezon hazırlıkları oldukça yoğun ve yorucu geçiyor ama bu çalışmalar sayesinde,...

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Olcay Şahan, bu sezon kupa kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Şahan, "Yeni sezon hazırlıkları oldukça yoğun ve yorucu geçiyor ama bu çalışmalar sayesinde, sezona iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Teknik Direktörümüz tüm oyuncularla ilgileniyor. Oyuncular da hocanın isteklerini yerine getirmek için olabildiğince çabalıyor. Hocamızla takım olarak çok iyi iletişim halindeyiz. Çalışmalara başlayalı az bir süre oldu. İlerleyen dönemde her şey bence daha iyi olacak" diye konuştu.

Yeni sezon içinde siyah-beyazlı takımın oynayacağı oyun yapısı hakkında da açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, “Yeni sezonda nasıl bir taktikle sahada yer alacağımıza tabi ki hocamız karar verecek. Bu sene hedefimiz kupa kaldırmak. O nedenle çok çalışıp lige iyi başlamalıyız. Hocamızın bizden istediklerini sahaya yansıtmalıyız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.