bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mustafa Önder Atik; Bafra'nın Gururu

SPOR

23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında Bisiklet Milli takımı kaptanı Mustafa Önder Atik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BAFRA HABER - Samsun'da 18-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda bisiklet branşında Türkiye'yi temsil edecek sporculardan Mustafa Önder Atik, "Şampiyon olmak için elimden gelen tüm gücümle en iyi şekilde mücadele edip bana güvenenleri onurlandırmak ve tarihe geçmek istiyorum." dedi.

Milli sporcu Mustafa, AA muhabirine, gerek takım gerekse de ferdi yarışmalarda iddialı olduklarını söyledi.

Bulgaristan'da 2013 yılındaki olimpiyatlara tek sporcu olarak kişisel başvuruyla katıldığını belirten Mustafa, "İşitme engelliler olimpiyatlarına giden ilk işitme engelli Türk bisikletçi unvanını kazandım. Orada başarılı olamadım ama çalışmalarıma devam ettim." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve federasyonlarının desteğiyle bu yıl ilk defa Türkiye İşitme Engelliler Milli Bisiklet Takımı kurulduğunu anlatan Mustafa, "Hocalarımızın programı ve yardımlarıyla Samsun'daki olimpiyatlara en güzel şekilde hazırlandık. Sabırsızlıkla yarışları bekliyorum. Artık son hazırlıklarımızı yapıyoruz." diye görüşlerini aktardı.

Dağ bisikleti branşında yarışacağını dile getiren Mustafa Önder Atik, "Şampiyon olmak için elimden gelen tüm gücümle en iyi şekilde mücadele edip bana güvenenleri onurlandırmak ve tarihe geçmek istiyorum. Türkiye İşitme Engelliler Milli Bisiklet Takımı kaptanı olarak sporcu arkadaşlarımı ve takımımızı desteklemeye davet ediyor, dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.