bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Musa, Taha Ve Solaker İmzaladı

SPOR

Samsunspor, iç transferde Musa Aydın, dış transferde ise Adanademirsporlu Taha Yalçıner ve Denizlispor'dan Ahmet Burak Solaker ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Mal İşlerden Sorumlu İkinci Başkan...

Samsunspor, iç transferde Musa Aydın, dış transferde ise Adanademirsporlu Taha Yalçıner ve Denizlispor'dan Ahmet Burak Solaker ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Mal İşlerden Sorumlu İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk ile Altyapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank katıldı. Musa Aydın, Taha Yalçıner ve Ahmet Burak Solaker kendilerini Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk yaptığı konuşmada, transferleri hata yapmadan büyük bir titizlik içinde sürdürdüklerini belirterek, "İmza attırdığımız futbolcularımız Samsunspor'a yakışan karakterde ve kalitede. Samsunspor'a büyük katkı verecekler. Transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Geçen sezon Samsunspor'da forma giyen, sözleşmesi sona eren ve yeniden Samsunspor'da oynamaktan mutlu olduğunu ifade eden Musa Aydın ise, “Burası benim yuvam. Bu sezon var gücümüzle takımımız için savaşacağız" diye konuştu.

Taha Yalçıner büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, "Hayalimin takımı. Bu sezon mutlu sona birlikte ulaşacağız" şeklinde konuştu.

Ahmet Burak Solaker de, "Samsunspor adı geçince hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Sıcak bir ortam. Başarılı olmaya geldim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.