bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mersin İdmanyurdu Kızılcahamam Kampını Tamamladı

SPOR

Bu sene PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Kızılcahamam kampının son gününde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçı yaptı.10 gündür Kızılcahaman'da hazırlıklarını sürdüren...

Bu sene PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu, Kızılcahamam kampının son gününde Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçı yaptı.

10 gündür Kızılcahaman'da hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, yeni sezon için umut verdi. Kızılcahamam kampının son gününde dün Yeni Malatyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenen Mersin İdmanyurdu, taraftarlarına iyi mesajlar verdi. Maça hızlı ve isteği gibi başlayan Güney ekibi, ilk yarıda Lawal ve Kenan Ercan'ın ayağından bulduğu gollerle devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya da iyi başlayan Mersin İdmanyurdu, Kenan ve Nurullah Kaya'nın ayağından gelen gollerle maçı 4-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın yıldızı 2 gol, 1 asist ile Kenan olurken, takımın saha içindeki genel oyunu beğeni kazandı.

Bugün Kızılcahamam'dan ayrılan takım 2 gün izin yaptıktan sonra Ankara'da yeniden kampa girecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.