bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Menajer Sezai Aygün: “bazı Anadolu Kulüplerinde Transferleri Başkanlar Yapıyor”

SPOR

Menajer Sezai Aygün, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de yaş sınırlaması olmasının kulüpleri sıkıntıya düşürdüğünü söyledi.PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de menajerlik yapan Sezai Aygün İhlas Haber Ajansı'na...

Menajer Sezai Aygün, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de yaş sınırlaması olmasının kulüpleri sıkıntıya düşürdüğünü söyledi.

PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de menajerlik yapan Sezai Aygün İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalar yaptı.

Anadolu takımlarında transferler konusunda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Aygün, “Genelde transferleri başkanlar yapıyor. Bazı teknik direktör var sadece kulübede oturuyor. Bazı teknik direktörler var elinde liste olur ve futbolcuları transfer ederler” dedi.

Sivasspor'un çek futbolcusu Jan Rajnoch'in Adana Demirspor transferi konusunda yardımcı olduklarını vurgulayan Aygün, “Çek futbolcu Jan Rajnoch Türkiye’yi çok sevdiğini söylemişti ve futbol yaşantısına burada devam etmek istedi. Yücel İdiz hocamızla konuştuk ve transferi gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Spor Toto 3. Lig’de yaş sınırlaması olmasından dolayı kulüplerin sıkıntı çektiğini ifade eden Aygün, “3. ligde bir takım transfer yapmak istiyor ama yaş sınırlaması yüzünden yapılamıyor. Transfer yapmak isteyen kulüplerde yaş sınırlaması olmayan futbolcu istiyorlar bir çok takım transfer yapamıyor. Türkiye gelişiminde böyle bir karar almışlar ama kulüpler bundan şikayetçiler. Bir çok kulüp yaş sınırlamasından dolayı dolayı sıkıntılı” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.